2777
2789
عنوان

حس میکنم خدا باهام نیست...

206 بازدید | 16 پست

تو دورع ای مشکلاتم

حس میکنم خدا باهام نیست 

حس میکنم پر از گناهم ک نگاهم نمیکنه 

با خودم تکرار میکنم چ گناهی کردم .

تازه ۲۰ سالمم باز میگم من سنی ندارم ک اونقدر گناه کنم 

نمیدونم دلم میخاد نگاه خدا بهم باشه اما چیکار کنم 🥺

نمازمم چند وقتی میخونم  . چیکار کنیم به خدا نزدیک بشیم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نماز خوندی؟؟؟

اگ خدا قبول کنه از ماه رمضان میخونم تا حالا . 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
قرآن رو با خلوص نیت بخون

یعنی چجوری . 

خدا با همه هست و همه بنده هاشو میبینه 

این حرفو نزنید عزیزم 

حضرت ابوطالب با اون همه سختی که کشید اما هیچ وقت کفر نعمت نکرد شما هم امید داشته باش این دنیا می گذره باید آخرتتو خوب بسازی

پس خداباهامونه.مشکلات نمک زندگیمونه،حل کردنش به آدم انرژس میده.اقتضای سنته

اهوم من گاهی میزارم پای امتحان الهی 

بعضی وقتام میگم نکنه تاوانی باشه برامون . نکنه پدر مادرم گناهی کردم الان من عذابش میکشم  . کاش اینجور نباشه 

خدا با همه هست و همه بنده هاشو میبینه  این حرفو نزنید عزیزم  حضرت ابوطالب با اون همه سخت ...

امیدوارم افکار منفی برع  از ذهنم . همش میگم شاید تاوان چیزی دارم پس میدم یا تاوان اشتباهات گناه پدر مادرم دارم پس میدم . 

یعنی چجوری . 

من قرآن رو با معنی میخونم تاثیر زیادی تو زندگیم داشت منی کا تو عمرم یه سوره از قرآنو نخونده بودم نذر کردم که قرآن رو ختم کنم قرآن رو ختم نکرده بودم ک مشکلاتم یکی یکی حل شد واقعا با خوندن قرآن برکت وارد زندگیم شد

اهوم من گاهی میزارم پای امتحان الهی  بعضی وقتام میگم نکنه تاوانی باشه برامون . نکنه پدر مادرم ...

نه،عزیزم خدا انتقام کسیواز ما نمیگیره.خدا دوسمون داره ولی بعضی وقتا یادمون میره.نگران میشیم.خدا دوسمون نداشت خیلی راحت اجازه نمیداد پا به این دنیا بذارسم.

دکترجکولم
امیدوارم افکار منفی برع  از ذهنم . همش میگم شاید تاوان چیزی دارم پس میدم یا تاوان اشتباهات گناه ...

این شیطونه داره شما رو گول میزنه از خود خدا بخواه کمکت کنه باهاش صحبت کن گریه کن و از ته قلبت دعا کن این افکار از ذهنت بیرون بره

عزیزم هر کسی تاوان گناهای خودشو پس میده نه فرزند یا والدین برا همدیگه