2777
2789
عنوان

آنژو قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 37 پست
انشاءالله که خیره  نگران نباشین با توکل به خدا هیچی نیس باور کنید روزی ۱۰ تا آنژیو میگیرن هرکد ...

خیلی ممنون

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
خیلی ممنون

سلامت باشین

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام مهم نیس فوقش بمیرم

تو از من دیوانه تری

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

[QUOTE=340695963]روحی بالای ۸۰  جسمی ۲۸ بعضی چیزا از زمانش ک بگذره مهم نیس نمیخوام با حرفام خستت کنم 

برات صلوات فرستادم 

انشاءالله که سالن و شاد باشی

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
[QUOTE=340695963]روحی بالای ۸۰  جسمی ۲۸ بعضی چیزا از زمانش ک بگذره مهم نیس نمیخوام با حرفام خست ...

دمت گرم گلی 

انضا خدا پای محال ترین ارزوی دلت😇😇

محکووممم به دوست داشتن تو تا ابد ویک روز..
دمت گرم گلی  انضا خدا پای محال ترین ارزوی دلت😇😇

فدات رفیق💛