2777
2789
عنوان

اگه کسی که عاشقم شده رو ول کنم

191 بازدید | 13 پست

اوایلش فکر نمیکردم عاشقم شه خودم نامحسوس رفتم سمتش و اون عاشقم شد

منم دوسش داشتم ولی شرایطمون خوب نیست

سنش کمه 

خانواده ی حامی نداره

پول هیچییی نداره

فقط و فقط اخلاقش عالیه

هم خودم وابستشم هم عذاب وجدان نمیزاره شما بودید چیکار میکردید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شرایطم مث تو بود 

دقیقا همه اینا بود 

الان پشیمونم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

ول میکردم میرفتم 

تا بیشتر عاشق نشده 

البته کم کم

هی دعوا درست میکردم 

کم کم یسری چیزا رو میگفتم که اینو دوست ندارم اونو دوس ندارم .که اونم کم کم بپذیره

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

اگه دوست داشتنه و عادت مشکلی نیست ولی اگه عاشقته ولش کنی اون دیگه هیچ وقتتتت آدم سابق نمیشه صد سالم بگذره زخمش تازه اس.

من چون عاشقم و ولم کرد میفهمم حالشو

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

چون خودت شروع کننده بودی تمومش کنی اگ ذره ای بشکنه اون پسر تو زندگیت میشکنی 

باید همون اول ک اینکارو کردی فکر اینجاشم میکردی 

کاربرایی ک میخوان بپرن سرم رپیلای نزنن 

خدا از حق الله شاید بگذره از حق الناس ک بدترینش شکستن دله نمیگذره  

اینو نگفتم اسی عذاب وجدان بگیری 

دقیقا بخاطر ی همچین آدمی من از کل زندگیم افتادم نه اینک وایستش باشم نه خانوادم فهمیدن و وقتی گفت ما ب درد هم نمیخوریم خانوادم عوض پسرا ب من اعتماد نکردن 

و اون پسر الان دیگ خاکی نیست بزنه تو سرش 

حتی برگشت حلالیت بطلبه گفتم من همون روز بخشیدمت ولی خدا نبخشیده:)

اگه دوست داشتنه و عادت مشکلی نیست ولی اگه عاشقته ولش کنی اون دیگه هیچ وقتتتت آدم سابق نمیشه صد سالم ...

افررررین 

و اینجا اغاز شروع شدن بی اعتماد شدندخترا نسبت ب پسرا 

و لاشی شدن پسرا نسبت ب دخترا 

ولش کردی یا باهاش موندی

هموز باهاش

ولی دقیقا بعد یک سال پشیمون شدم

خیلی بده چون تازه متوجه شدم ک خانواده شو دوست داره و هر جا دفاع میکنه و حتی برا آرامش منم چیزی نمیگه حای به دروغ فقط دفاع میکنه ازشون

آخرم به من گف خانوده ت بهت یاد ندادن وفاداری و سازش 

گف شاید چن سال فقط سختی مالی بکشی

خاک بر سر من ک موقعی باهاش بودم ک هیجی نداشت

چقدر تاج گذاشتم رو سرش پیش دوستاش ک تونسته منو مخ کنه

منم فک میکردم اخلاقش خوبه ولی حالا ک خودشو نشون داد جلوتر ک بره بدتر میشه

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

میشه بیشتر توضیح بدی؟ از چی پشیمونی؟

بالاتر گفتم