2777
2789
عنوان

وسواس فکری گرفتم

83 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها 

من امسال آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردم 

تا جایی که تونستم خوندم 

نمره ام ۹نمره با حد نصاب فاصله داره برای ۵۸نفر 

روزی که رفتم مصاحبه 

موقع تدریس خوب بود استرس نداشتم اوکی بود کلی بازی و آزمایش و اینا رو گفتم 

ارزیاب پرسید سابقه تدریس داری گفتم نه

و رشته ام رو پرسید 

از همه چی راضی بودم جز نمره کتبیم و میگم چرا پرسید سابقه تدریس دارم از بقیه هم گروهی هام نپرسید؟ میگم نکنه شاید بد بودم

وسواس گرفتم بخدا

خودش همینقدر گفت که خوب بود کاش ارزشیابی آغازینت رو زودتر انجام میدادی

خدایا شکرت😍
چرا برعکس میبینی شاید تعجب کرده از شدت خوب تدریس کردنت و پرسیده و تو از استرست فک میکنی بد تدریس کر ...

مرسی اومدی تاپیکم🌱

دعا کن اینجوری باشه

اصلا داغون شدم از بس فک کردم

بیشتر برای نمره کتبیم حرص میخورممیگم نکنه از نظرش بد بوده

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی اومدی تاپیکم🌱 دعا کن اینجوری باشه اصلا داغون شدم از بس فک کردم بیشتر برای نمره کتبیم حرص می ...

حرص بخوری هیچی نمیشه که

سعی کن این فکرارو بکنی فوقش سری بعدی ازمون میدی دوباره :) این سری تجربه میشه برات

ایشالا قبول میشی شاید مقیاسشون عمل و تدریس باشه وگرنه نمره تئوری رو که همه بلدن بگیرن. مثل گواهینام ...

آخه بخدا بعضیا با نمره فرزند و همسر ۴۰نمره گرفته بودن نوش جونشون ولی علمی رو نگاه میکردی من بالاتر بودم ولی میگم بالاخره همه جمع میشه بعد نمره قبول میشه

خدایا شکرت😍
آخه بخدا بعضیا با نمره فرزند و همسر ۴۰نمره گرفته بودن نوش جونشون ولی علمی رو نگاه میکردی من بالاتر ب ...

ای بابا سهمیه اونجام هست؟ :))

بالاخره از تمام سهمیه ها و بی سهمیه ها خبر دارن میسنجن دیگه