2777
2789

خاله مامانم حدودا ۲ ماهه که فوت شده . سرطان داشتن ولی خب خودشون نمیدوستن یعنی گفته بودن بهشون نگیم . این چند ماه اخر خیلی حالشون بود به قدری که فقط روی تخت دراز کشیده بودن . چون بچه هم نداشتن و فقط ۵ تا خواهر داشتن که اونا هم پیر بودن نوه های خواهراشون که یکیشون مامان من بود میرفت بهشون رسیدگی میکرد . 

اینم بگم کلا هیچ پولی هم برای درمانش خرج نمیکرد با اینکه داشت هر چی هم بهش میگفتم پولاتو خرج خودت کن نمیکرد

و هزینه درمان رو یا خواهرا یا همسایه هاشون میدادن .

. و همش امید داشت خوب بشه در صورتی وقتی هم حالش خوب بود از پولاش استفاده نمیکرد . 

. همسرشون حدود ۲۰ سال پیش فوت کرده بود بچه هم نداشتن . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چون بچه ندارن ارثی که باقی مونده که بین خواهرا تقسیم میشه که یدونه خونه هست و زمین و طلا و وسایل خونه .

الان بین همه خواهرا با اینکه پیرن بحث پیش امده ، یکی میگه من خونه رو میخوام یکی میگه من از وسایل خونه برقی ها رو میخوام و ..

و چون کلا بچه نداشته همش بین خودشون دعواسو سر همه چیز بحثه یکی میگه هزبنه سال رو بدین خیریه ، یکی میگه نه براشون سال بگیرین .

ولی اگر یک وصیت نامه داشت این طوری نمیشد همه میدونستن چیکار کنن و شاید ارث رو هم بعد از فوتشون یا تقسیم میکردن یا وقف میکردن.

بچه نداشت بعد چرا خرج نمیکرد.... من اگه بچه نداشتم ریالی پس انداز نمیکردم 

نمیدونم کلا همش چشمش دنبال دست این و اون بود توی یخچالش پر از گوشت و مرع بود ولی نه ۷ودش میخوردنه میزاشت کسی ببره استفاده کنه 

خونه را بفروشن. پولش را بین خودشون تقسیم کنند.  وسایل خونه را هم بین خود‌شون تقسیم کنند.  ...

میخوان همین کار رو بکنن 

وسایل خونه رو تقسیم کردن از اون روز همش قهرن 😐

یکی میگه تو بیش تر برداشتی ، یکی میگه مال تو نو هست مال من کهنه 

کلا مشکل ساز شده

الان اگر وصیت نامه داشتن همه تکلیف خودشون رو میدونستن 

ته ایشون به نطرم همه باید بنویسن تا اطافیانش بدونن بعد از مرگش چیکار کنن .

الان خیلی از خانواده ها به خاطر ارث و میراث از هم پاشیدن

میخوان همین کار رو بکنن  وسایل خونه رو تقسیم کردن از اون روز همش قهرن 😐 یکی میگه تو بیش تر ب ...

حالا تقسیم وسایل خونه بعد از یک مدت یادشون میره. 

فعلا قهرن. یک مدت بگذره آشتی می‌کنند.