2777
2789
عنوان

آیودی دار ها بیاید

30 بازدید | 5 پست

خانما من باید پنجم عادت میشدم نشدم

هیچ خبری هم نیست

علائم بارداری هم ندارم صفر

اختلالات هورمونی دارم و پریودمم دیر پاک میشدم و توی سیکل لکه بینی دوشتم ولی همیشه سر موقع بوده توی این چند ماه اخیر

با این تفاسیر ممکنه من باردار باشم

یکی دوماه پیش هم سونو دادم سرجاش بود

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

نه ممکنه عقب انداخته باشین

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نه ممکنه عقب انداخته باشین

خسته شدم از این استرس بارداری

کاش میشد رحممو بکنم بدم سگ بقوله😂

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم از این استرس بارداری کاش میشد رحممو بکنم بدم سگ بقوله😂

منم قبلا خیلی استرس داشتم

بعد ایودی خیالم راحت شده دیگ بهش فکر نمیکنم

ی مبل سه نفره س به نظرت بکشمش چن متر اینورتر برای ایودیم خطرناکه؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

منم قبلا خیلی استرس داشتم بعد ایودی خیالم راحت شده دیگ بهش فکر نمیکنم ی مبل سه نفره س به نظرت بکشم ...

نه بابا

البته اگ پریود نیستی

نه بابا البته اگ پریود نیستی

پریود نیستم

دکترم گفت وزن زیاد بلن کنی ممکنه بره بالا ایودیت و خراب بشه🫤😫