2777
2789

سلام میشه بگید چند وقت بعد از اینکه علایم داشتید فهمیدید ام اس دادید و اینکه علایم اولیه اش چی بود و چطور تشدید پیدا کرد ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اقواممون داشت با بی حسی دست و پا و دوبینی فهمیدن

چند وقت بعد از علایم ام ار ای نشون میده مشکل اینجاست‌من همه علایم هارو دارم ولی ام ار ای فعلا نشون نداده داستان از اینجا شروع شد دوسال پیش سر زایمان دچار سرگیجه سر شدن سر تاری دید و عدم تعادل و بی حسی زانو به پایین که واقعا توان حرکت نداشتم یهو ایجاد شد بعد از اونم بی حسی تا مقداری تو کف پاها موند جوری که نمیتونم انگشتانمو تکون بدم ولی کم کم به تدریج بهتر شد با دارو 

الانم دوماه باز اینجوری سرگیجه تاری دید و عدم تعادل بی حسی و ضعف حرکت تو پاها بعد دارو داد الان دست ها ک پاهام همش تیر میکشه بی حس میشه دکتدم هیچی نمیگه 

سی تی اسکن مغز انجام دادی؟

بله ام ار ای تزریقی انجام دادم فعلا که چیزی دیده نشده منم همه جامو چک کردم مشکلی نداره گوش و قلب و ویتامین ها و اهن همه چی فقط سرم سر میشه توانایی انجام کارهامو ندارم نمیدونم چیکار کنم  

بله ام ار ای تزریقی انجام دادم فعلا که چیزی دیده نشده منم همه جامو چک کردم مشکلی نداره گوش و قلب و و ...

پس نگران نباش اگر مغزت چیزی نشون نداده ام‌اس نیست خدایی نکرده تومور  هم که این علایم رو‌ داره هم نبوده 

شاید روماتیسم باشه 

دکترت و عوض کن 

برو متخصص مغز و اعصاب حرفه ای ببینه اگر تهرانی دکتر القاسی یا دکتر گیو شریفی اینا تشخیصاشون عالیه رو دستشون نیست

پس نگران نباش اگر مغزت چیزی نشون نداده ام‌اس نیست خدایی نکرده تومور  هم که این علایم رو‌ داره ه ...

قزوین هستم دکترم نورولوژی هستش نمیدونم یه نوبت بگیرم از اینا ببینم چی میگه 

قزوین هستم دکترم نورولوژی هستش نمیدونم یه نوبت بگیرم از اینا ببینم چی میگه 

حتما دکتر القاسی و شریفی 

یه روز بیا تهران ارزش داره 

از الان وقت بگیر چون خیلی طولانیه وقتاشون فکر کنم 

اینستا هم پیچ دارن بزن ببین 

محسن القاسی 

گیو شریفی 

🙏🏻