2777
2789

ب ذهنم رسید 

خب اگ من درخواست طلاق ندم مهریه بگیرم چی میشه اخرش 

خونه بابام با کتک بیرونم کرد خب 

بهم گفتن توافقی جدا شو مطرح کردم قبول نکرد میخاد اذیت کنه من اذیت بشم بعد ببخشم ن ب راحتی 

اون الزام ب تمکین زده 

اگ ی درصد ناشزه بشم زن هم بگیر من درخواست طلاق ندم 

همینجوری بمونه چی میشه؟؟ 

یعنی بشینم فقط مهریه بگیرم حتی سالی یک سکه 

درخواست طلاقم ندم تهش چی میشه 

چون اون ۱۲ تا شرط ضمن عقد ندارم 

ی بار بود این کارش 

بود ها ولی همین ی بار مدرک دارم شکایت کیفری کردم 

برام سوال شد این کار بود دور برتون

وگرن میخام توی دادگاه بگم مهریه نمیخام طلاق مو بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارهه میدونم  واس سوال شد اگ این کار بکنم تا کجا کش پیدا میکنه

هیچی دیگه شوهرت لج میکنه احتمال زیادطلاقت نمیده تا اخر عمرباید یا خونه پدر باشی یا مثلا یه اتاقی جایی اجاره میکنه میگه برو اونجا

منم وضعم همینه یکساله دادگاه میرم وهیچکدام حق ۱۲گانه ندارم ویه حکم میاد به نفع من اون میره اعتراض میزاره تو عقب بندازه .

بعداز سه بار دادخواست تمکین دفعه سوم به نفعش شد تمکین ومنم مثله خودش امروز اعتراض گذاشتم وامید به خدا

هیچی دیگه شوهرت لج میکنه احتمال زیادطلاقت نمیده تا اخر عمرباید یا خونه پدر باشی یا مثلا یه اتاقی جای ...

بدبختی قبول نمیکنه توافقی 

خواستم ببینم اگ‌مهریه بگیرم درخواست طلاقم ندن چی میشه اخرشش 

ک معلوم اخرشش 

بدبختی قبول نمیکنه توافقی  خواستم ببینم اگ‌مهریه بگیرم درخواست طلاقم ندن چی میشه اخرشش  ...

با یه وکیل مشورت کن خب حرف شوهرت چیه میگه مهریت رو ببخش؟ببین وکیل چی میگه شاید اگه بذاری اجرا بترسه وبیاد سر یه مبلغی توافق کنه

منم وضعم همینه یکساله دادگاه میرم وهیچکدام حق ۱۲گانه ندارم ویه حکم میاد به نفع من اون میره اعتراض می ...

از همین طولانی شدن بدم میاد 

میگم یا ی دفع بشینم سرجام فقط مهریه بگیرم 

یا کلا تموم بشه قبول نمیکنه ک نمیکنه 

میخام برم حقوق شو توقیف کنم 

کافیه ی ابلاغیه بیاد تن بدنم میلرزه 

من هم شکایت کیفری دارم و پزشکی قانونی هم صدای ظبط شده ک با داد بیداد فش بیرون میکنه 

نمیدونم تمکین ش قبول میشه نمیشه 

بعد توی ساختمون با خانوادش زندگی میکنه 

جهیزیه مو جمع کردم بماند ک کل لباس هامو برداشته بودن حتی ی جوارب هم توی کمد نبود وسایل ا ایش هام  کیف هام همه چیی 

با یه وکیل مشورت کن خب حرف شوهرت چیه میگه مهریت رو ببخش؟ببین وکیل چی میگه شاید اگه بذاری اجرا بترسه ...

وکیل دارم اونم دوتا 

یکی برای شکایت کیفری یکی هم برای کل دادگاه خانواده 

اجرا گذاشتم 

قبلش گفتم بیا توافقی جدا شیم هیچی نمیخام ن نفقه ن مهریه قبول نکرد 

تازه من عروس ۴ ماه بود با کتک بیرونم کرد از خونه با درگیری با پدر مادرم 

دوسال دوست بودیم 

خداروشکر دیگ هیچی حسی بهش ندارمم هیچی 

وکیلم میگه دو تا سه تا سکه میگیرم ازش طلاق خلع میزنم 

ولی حدود دو یا سه سال طول میکشه 

دلم نمیخاد بیفتم توی دادگاه میگم یا تمدم ش یا کل ول کنم فقط مهریه بگیرم 

با یه وکیل مشورت کن خب حرف شوهرت چیه میگه مهریت رو ببخش؟ببین وکیل چی میگه شاید اگه بذاری اجرا بترسه ...

ب وکیلم گفتم برو با وکیل ش صحبت کن توافقی تموم بشه 

گفت ن اون میخاد اذیت کنه منم اذیتش میکنم 

وکیل دومی اشناس باهاش رو درواسی اینها نداریم از موضوع  کامل اگاهه ولی خب این وسط منم اذیت میشمم 

میخام برم سرکار هی ابلاغیه میاد برم بگم چس دارم طلاق میگیرم میشنم سرجام نمیرم 

موندم اصلا 

ب وکیلم گفتم برو با وکیل ش صحبت کن توافقی تموم بشه  گفت ن اون میخاد اذیت کنه منم اذیتش میکنم&n ...

چرا یهویی خواست طلاق بگیره بعد ۴‌ماه!؟دیوونس یارو

چی بگم والا سخته خواهر اگه میخوای ازدواج کنی بعدا بهتره توافق کنی وکیلت رو نماینده کن بگو من کلاهیچ دادگاهی نمیام همه چی بیاد برا شما دختر فامیل ما یه جلسه هم دادگاه نرفت کلا وکیلش میرفت ولی حواست باشه وکیلام بعضیا دلسوز نیستن میخوان مهریه بگیری که دستمزدشون بره بالا

چرا یهویی خواست طلاق بگیره بعد ۴‌ماه!؟دیوونس یارو چی بگم والا سخته خواهر اگه میخوای ازدواج کنی بعدا ...

ن من اصلا مهریه ام زیاد نیست ۱۴ تا سکه 

اره مشکل داره اتفاق میخام بگم ب پزشکی قانونی ب روان شناس مراجعه کنه 

نظامیه ای 

انقدر جنازه کشت کشتار دید دیونه شد یکم خانوادش مخالف ازدواج ما بددن این خیلی اسرار کرد بود خیلی بعد هی زیر گوشش خوندن پرش کردن  خوندن 

جلوی خودم میگفت فلانی تو فامیل برای سومین بار ی زن گرفته اینجوری اونجوری 

این خیلی ب من مینازید هم خیلی کدچیک تر بودم هم قیافه خوب هم وضع مالی پدرم 

انقدرر در گوشش گفتن 

اون روز توی جمع کردن جهیزیه خودش نبود بردار خواهرش بودن 

همه چیمو لرداشنه بودن من ب مامور گفتم 

زنگ زد داداش یعنی شوهرم ریدی با این انتخابت میگه هیچم نیست دزدیدان ب ما میگه دزد دیدم این مارموز همه جور پرش کردن من دیگ دوس ندارم نمیخامش از اسفند از همه جا بلاک کرد حتی ی پیام نداده

آخه اگه تو طلاق نگیری  و اسمت هنوز تو شناسنامه ی اون باشه  مگه اون به همین راحتی میتونه بره زن دیگه بگیره    آخه کی حاضره با مردی که هنوز اسم زن قبلیش تو شناسنامشه و طلاقش نداره ازدواج کنه    پس اونم کارش گیره  

ب هیچ عنوان مهریتو نبخش درخاست طلاق بده مهریت نصف میشه اینجوری هم میتونی مهریتو بگیری هم طلاق توعم اذیتش کن کم نیاریا

از همین طولانی شدن بدم میاد  میگم یا ی دفع بشینم سرجام فقط مهریه بگیرم  یا کلا تموم بشه ...

بزار ناشزه بشی ناشره فوقش چند ماهه و نفقه بهت نمیدن بعد تموم میشه میری