2777
2789
عنوان

یه کاربر بود کی یادشه؟

133 بازدید | 14 پست

اسمش الا بود کمرش مشکل داشت و زمین گیر شده بود 

باید عمل میکرد مادرشوهرشم مرده بود شوهرش هم خیلی حمایتش نمیکرد

اینجا تاپیک میزد درد دل میکرد و ....

کسی یادشه؟ الان وضعیتش چطوره؟ 

اسمشو سرچ میکنم نمیاره 

منم یادم. ولی دیگه ندیدم تایپیک هاشو.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یادمه

طفلی خیلی مشکل داشت

همسرش هم مدام گلگی می کرد بابت مشکلش

ولی حتی نمی دونم اسمش چی بود 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بزن رو اسمش بعد روی اخرین تاپیک چند ثانیه نگه دار چند تا گزینه میاد از بینشون کپی لینک رو انتخاب کن ...

هر چی میزنم نمیشه میخوای زیر تاپیکش تگت کنم؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚