2777
2789

پسرم ۲ سال و ۸ ماهشه مادر شوهرم همش به وسط پاش دست میزنه و مثلا بازی میکنه میگه بخورمش ، یه بار هم دست نمیزنه. یک سره دست میزنه یعنی دیروز اونجا بودم قلب درد گرفتم، آخرش انقد عصبی شده بودم بچمو زدم. به شوهرمم میگم میگه مگه چیه،؟ من باردار هم هستم دیشب ساعت ۵ صبح از خواب پریدم از حرص قلبم درد گرفته. به نظر من واقعا کار خیلی بدیه. اونجای بچه رو علنی میماله. شاید ۱۰ دیقه پشت هم اینکارو میکنه. بچه هم انگار خوشش میاد. تازه دهن هم میزاره اونجا مثلا قلقلک میده، چه جوری بهش بگم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بهش بگی؟؟؟ من بودم جرداده بودم طرف رو😡😡😡

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

واقعا شبیه رابطه جنسیه همچیش

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

جالبه که تا الان چیزی نگفتی .... من خیلی ساکت و کم رو هستم اصلا چیزی به خانواده همسرم نمی‌گم ولی این مورد شوخی نیست

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

وای

این دیگه شوخی بردار و رودروایسی بردار نیست 

زل بزن تو چشماش

صدات واضح و شفاف باشه 

محکم و مودبانه  بگو این کار درستی نیست لطفا دیگه هیج وقت تکرارش نکن

مطمئنا دفاعی نداره !

اه