2777
2789
عنوان

چطوری شیر شب را از بچه هاتون گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 30 پست
اره احساس می کنم چون بوی مادر هم هست همش میخواد سینه تو دهنش باشه .. یعنی باید باباش پیش اش بخوابه؟ک ...

پستونک بهش بده باید شش ماهگی از خودت جدا میکردی اگه اتاق جدا دارین 

الان جدا کردنش سخته اما کم کم عادتش بده حتی اگه گریه کرد 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
پسره؟؟ پسرا این جوری ان  اصلا خواب ندارن انگار

به عادت بستگی داره بیشتر

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو قلو دارم، اتفاقا پسرم خوابش خیلی خوبه اما دخترم پدرمو در آورده

خدا براتون حفظ کنه عزیزم 🌹

من دو تا دختر هام خیلی خوب بودن اصلا نفهمیدم چه طور بزرگ شدن

پسرم اصلا خواب نمی دونه یعنی چی

از همون نوزادی تا الان که ۶ سالشه

پستونک بهش بده باید شش ماهگی از خودت جدا میکردی اگه اتاق جدا دارین  الان جدا کردنش سخته اما کم ...

اره خیلی وابسته شده...حتی به خواهرش هم زیاد وابسته نیست وگرنه پیش تون میتونست بخوابه..باید کم کم این کارو شروع کرد

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
اره خیلی وابسته شده...حتی به خواهرش هم زیاد وابسته نیست وگرنه پیش تون میتونست بخوابه..باید کم کم این ...

پیش اون **ببخشید اشتباه تایپی

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
خدا براتون حفظ کنه عزیزم 🌹 من دو تا دختر هام خیلی خوب بودن اصلا نفهمیدم چه طور بزرگ شدن پسرم اصلا ...

قربونت خدا حفظشون کنه، من مصیبت دارم تا پخترمو بخوابونم

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
خدا حفظ ش کنه ان شاالله 🌹 کاش از اول پستونک داده بودی بهش یه چند شب بهش شیر نده با چیزهای دیگه با ...

مرسی عزیزم 

پستونک میخوره منتهای مراتب میفهمه ازش چیزی در نمیاد میندازه بیرون ....

اره باید توی طول روز خسته بشه خوابش ببره 

دیشب که کلا داستان بود اصلا نخوابید از ساعت ۳ تا ۶ داشت واسه خودش توی تاریکی بازی می‌کرد دیگه ۷ صبح خودش پایین پا بیهوش شده بود از شدت خستگی ...الانم بیهوش شده 😅

فک کنم امشب هم دوباره داستان داریم

آره این بچه هم عادت کرده با مک زدن بخابه یک هفته ای باید مادر و بچه اذیت بشن،تا عادت از سرش بیفته

شاید اگه پیش باباش بخوابه درست بشه یانه؟

قربونت خدا حفظشون کنه، من مصیبت دارم تا پخترمو بخوابونم

بعضی بچه ها بد قلق اند

دختر بزرگ من و پسرم خیلی خیلی کم خوابن 

پر از انرژی و حوصله 

نمیدونی باید خدا رو شکر کنی به خاطر سلامتی شون ،یا به حال خودت گریه کنی😅

شاید اگه پیش باباش بخوابه درست بشه یانه؟

آخرین بار که شیر خورد بزار بغل پدرش

میدونی که سیر هست دیگه ،بزار باهاش بازی کنه تا خسته بشه و خوابش بگیره

اگه هم گریه کرد بهونه ش هست که طبق عادت بخابه

راه ببرش یا بزار رو پات 

بالا خره ترک عادت یک کمی سختی داره دیگه

ولی ارزش داره ،هم خودش خواب راحت داره هم شما

آخرین بار که شیر خورد بزار بغل پدرش میدونی که سیر هست دیگه ،بزار باهاش بازی کنه تا خسته بشه و خوابش ...

انشاالله که بشه، مرسی عزیزم بابت راهنمایی تون ❤️

آره این بچه هم عادت کرده با مک زدن بخابه یک هفته ای باید مادر و بچه اذیت بشن،تا عادت از سرش بیفته

من یه نوبت شیر خودمو به بچه هام میدادم 

چهل دقبقه بعدش گریه میکردن هم نفخ میکردن هم بیقراری میکردن با این حال دکتر گفت دوماه بهشون بدم برای سیستم ایمنی

بعدش دیگه فقط شیرخشک خیلی مزایا داره  بغلی نبودن خیلی گریه نمیکردن سبر میشدن قشنگ...

بعدم گه شیر  شب شون رو ۶ ساعت قطع کردم ۶ماه ۱۲ ماهگی

بعد از یکسال هم ۸ ساعت قطع کردم

۱و نیمگی هم یه شیشه شیر فقط میخوردن در ۲۴ ساعت 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
من یه نوبت شیر خودمو به بچه هام میدادم  چهل دقبقه بعدش گریه میکردن هم نفخ میکردن هم بیقراری می ...

ااصلا شیر شب بیشترین ضررش همون هست که باعث فشار روانی مادر میشه ،واقعا هیچی بهتر از خواب راحت تو شب نیست ،مادر هم که خوب نخوابه، هم روز خوبی نداره هم اعصاب آروم ،باز هم آسیب ش بر میگرده به خود بچه

خدا بچه ها رو حفظ کنه،واقعا ۲ سال اول سخت ترین دوران هست برای مادر