2777
2789

من امروز روز اا انتقال جنین هستم از روز ۱۰ لکه بینی دارم تا امروزگاهی کم میشه گاهی زیاد کسی بوده شرایط من داشته وجنین براش مونده باشه 

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اطلاعی ندارم ولی دعا میکنم لکه لانه گزینی باشه و نی نی واستون بمونه. تاپیک آخرم شرح حال این روزا ...

مرسی عزیزم ان شاالله هرچی خیره براتون پیش بیاد

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
منم روز 6 یا 7 انتقال لکه بینی با درد داشتم گریه میکردم لکه بینی صورتی رنگ بود لکه بینی چه رنگی داری

عزیزم من آزمایش دادم منفی شد الان تو سری انتقال دادم هردوسری زودتر از موعد پریود میشم،ان شالله برای شما مثبت باشه و بسلامت بغلش کنید

عزیزم من آزمایش دادم منفی شد الان تو سری انتقال دادم هردوسری زودتر از موعد پریود میشم،ان شالله برای ...

آخی عزیزم ❤️ ❤️ ❤️ انشاءالله بالاخره دامنت سبز میشه من 3 بار آی وی اف کردم بار سوم گرفت الان دخترم 25 ماهشه اون لک بینی بعدا فهمیدم ماله جایگزینی جنین بوده مگه آمپول پروژسترون نمیزنی که سریع پریود میشی 

آخی عزیزم ❤️ ❤️ ❤️ انشاءالله بالاخره دامنت سبز میشه من 3 بار آی وی اف کردم بار سوم گرفت الان دخترم 2 ...

بله عزیزم آمپول میزنم سری اول تا ۱۴ روز پروژسترون زدم ولی از اول انتقال لکه بینی داشتم برای سری دوم  با دکتر صحبت کردم  تا۵روز آمپول زدم وقرص دوفامد  ولی نمیدونم چرا دوباره پریود شدم