2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارشناسی حقوق دارم شاید بتونم 

اگر زن درخواست طلاق بده مهریه تعلق نمیگیره؟ شوهرم شکاکه و دست بزن داره الان خونه بابامم خودش هیچ اقدامی نمیکنه میگه تو برو درخواست بده خودمم ازخونه زدم بیرون کلا بهترین کار تواین شرایط چیه؟

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

من بیست روز پیش یه پرنده سفارش دادم یارو هرروز بهانه میاره ..میخوام شکایت کنم  روال قانون ...

اگر فیش واریزی رو داری ببرش امور مالی دادگاه ادرس شماره تلفن و فیش واریزی و اسکرین چت هارو نشون بده شکایت کن ، پیگیری میشه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اگر زن درخواست طلاق بده مهریه تعلق نمیگیره؟ شوهرم شکاکه و دست بزن داره الان خونه بابامم خودش هیچ اقد ...

نه درخواست طلاق نباید زن بده ، برو مهرتو اول بزار اجرا ولی درخواست طلاق نه ، خونه رو هم ترک نکن ممکنه عدم تمکین بزنه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

نه درخواست طلاق نباید زن بده ، برو مهرتو اول بزار اجرا ولی درخواست طلاق نه ، خونه رو هم ترک نکن ممکن ...

متاسفانه زدم بیرون خونه بابامن دیگه تحملشو نداشتم بسکه ۱۰ سال تهمت و افترا بهم زد کم اورده بودم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔