گوشت گزاشته بودم چون سابقه ترکیدن داشتم چند سال قبل هی کنترل میکنم فقط ۱۵ دقیقه غافل شدم اومدم دیدم سوپاپ تا آخر بالا اومده قسمتی از لاستیک که از در مشاهده میشه خیلی ورم کرده تا سریع گازو خاموش کردم سوپاپ رو با انگشتم حرکت دادم آی بخار اومد بیرون اصلا تا ۱۵ دقیقه همینجور بخار اونم با فشار زیاد از سوپاپ خارح شد خلاصه اینکه اگه زودپز میزارید خیلی مواظب باشید کنترل کنید سوپاپ رو فشار بدید تا مطمئن باشید که چیزی درش گیر نکرده خیلی مواظب بشید من کنترل میکردن فقط ۱۵ دقیقه سرم گرم کاری بود