2777
2789

گوشت گزاشته بودم چون سابقه ترکیدن داشتم چند سال قبل هی کنترل میکنم فقط ۱۵ دقیقه غافل شدم اومدم دیدم سوپاپ تا آخر بالا اومده قسمتی از لاستیک که از در مشاهده میشه خیلی ورم کرده تا سریع گازو خاموش کردم سوپاپ رو با انگشتم حرکت دادم آی بخار اومد بیرون اصلا تا ۱۵ دقیقه همینجور بخار اونم با فشار زیاد از سوپاپ خارح شد خلاصه اینکه اگه زودپز میزارید خیلی مواظب باشید کنترل کنید سوپاپ رو فشار بدید تا مطمئن باشید که چیزی درش گیر نکرده خیلی مواظب بشید من کنترل میکردن فقط ۱۵ دقیقه سرم گرم کاری بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم زودپزمون ترکید هنوز اثارش رو سقف هست بعد فرض کن با اون صدای وحشتناکی من متوجه نشده بودم   یعنی بارون عدس داشتیم با این وجودی که نو بود خلاصه اسی راست میگه خیلی مواظب باشید

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز