2777
2789

(بیکینی)من تازه یه جلسه اس که رفتم و دقیقاااا یک دقیقه فقط انجام داد فوری گفت بلند شو (واقعا یک دقیقه) دستگاه الکس سردکوترا۲۰۱۹ . الان یک هفته گذشته کاملا موهام در اومده و دارم از هرکی میپرسم که جاهای دیگ رفتن میگن ما چندین جلسه رفتیم الان طوری در اومده که داریم اپلاسیون میکنیم من ناامید شدم میگم حیف این همه هزینه و دردی ک تحمل کنم نکنه باز موو در بیاد چجوریه پس بعضیا میگن ما دیگه راحتیم یه تار هم نداریم سالی یبار میریم فقط به معنی ترمیم…. حالا بگین بهم لطفا که موو در نمیاد دیگه صاف صاف میشه نیاز به ژیلت پیدا نمیکنیم وقتی یه ۸جلسه ای تموم شد؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بدنت داره ولی کلا باید جلساتت تموم کنی و شارژش هم مرتب بری چند ماه یکبار 

مدت زمانش که اره خیلی کوتاهه مشکلی نیس 

و اینکه جلسات اول  موها در میاد بعد شروع به ریزش می‌کنه دیگه طبیعییه 

من شش جلسه رفتم راضی هستم فعلا بکینی ده پانزده درصد هنوز جواب نداده اون جاهای خاص و مرطوب دیر جواب میده باید هشت جلسه برم بعدش هم شارژ 

به نظرم خوبه  آدم راحت میشه دیگه

من 8جلسه رفتم نسبت ب قبلنم ک خیلی کمترشد راحت شدم. ولی باید دائم بری اگه میخوای ب کل ازبین بره بنظرم لیزر واجبه البته اگه موهات خیلی زیاده

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

من راضیم بیکینی زود تموم میشه و جلسه اول با انرژی کمتر و تایم کمتر انجام میده از ماه بعد بیشتر میشه ...

شما جلساتتون تموم شده؟ دیگه یعنی اصلاااا هیچوقت موو در نمیاد که بخواین ژیلت بزنین ؟