2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابگم چی کارت نمنه رفتم دیدم حالت تهوع گرفتم🤢🤢

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

وای من امتحانمو خراب کردم کلی فکرم درگیر بود

دو ساعت پیش این تاپیک و خوندم حالم گرفته شد بدتر 💔

بهش فکر میکنم نفسم بند میاد 

خودمم داستان زندگیم دست کمی از این خانم نداره واسه همین موقع خوندنش قلبم میریخت یاد خودم میفتادم بعضی جاها

الان فکرمو درگیر کرده نمیتونم درس بخونم

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨
وای من امتحانمو خراب کردم کلی فکرم درگیر بود دو ساعت پیش این تاپیک و خوندم حالم گرفته شد بدتر 💔 ب ...

ولی اخرش خوب بود بزرگترین شانسی  که اورد شوهرش و خواهرشوهرش خوب بودن 

ولی اخرش خوب بود بزرگترین شانسی  که اورد شوهرش و خواهرشوهرش خوب بودن

دقیقا منم بزرگ‌ترین شانسم همسرم بود 

و اینکه خانواده ش پشتم بودن واقعا وگرنه معلوم نبود چی سرم بیاد

وای من امتحانمو خراب کردم کلی فکرم درگیر بود دو ساعت پیش این تاپیک و خوندم حالم گرفته شد بدتر 💔 ب ...

یه خلاصه ازش میگی یکمشو خوندم حال نداشتم بقیشو بخونم😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
یه خلاصه ازش میگی یکمشو خوندم حال نداشتم بقیشو بخونم😂

بخدا امتحان دارم نازم 💕

و اینکه چون یاد خودم‌میفتم موقع خوندش اعصابم میریزه بهم قشنگم ببخشید میتونستم میگفتم حتما برات 

من که توضیح دادم نمیدیدی 😐😐

دیگه تاگفتی عکس دماغ جوگیر شدم سریع ببینم تانترکیده😑😂

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️