2777
2789
عنوان

گفتار کودک

206 بازدید | 37 پست

مامانا اینکه پسرا دیرتر حرف میزنن درسته؟

من پسرم ۲۰ ماهشه تقریبا ۱۰ کلمه میگه راستش اصلا نمیشینه بخوام باهاش کار کنم جدیدا دائم تو خونه حرف میزنم فقط بشنوه یا شعر صوتی براش پلی میکنم...

ولی فقط تو کوک ماشین و موتوراشه

یا عمیق فرو رفته تو بازیش

اجازه هج‌نمیده پا براش بازی انتخاب کنیم خودش انتخاب میکنه و مدیریت میکنه

خیلی نگرانم

پرسشنامه بهداشتم پر کردم از همه نظر اوکیه و عالیه ولی تو گفتار و حرق زدن ضعیفه فقط چینی حرف میزنه و آواسازی میکنه و نزدیک ۱۰ کلمه میگه یعنی این روزا خیلی روحیه ام بهم ریخته است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش پارک و خانه بازیه ولی فقط در حال شیطونیه نمیشینه یه جا با ۲تا بچه حرف بزنه که

همین که با بچه ها هم بازی میشه نشونه سلامتیه

واسه حرف زدن دیر نکرده

تبلت و تلویزیون و گوشی فقط بهش نده 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

ربطی به پسر بودن نداره باید زیر یک سال تو خونه شعر میخوندی حرف میزدی الانم خوبه براش بزن پویا خودتم باهاش بشین نگاه کن با هیجان و ذوق خوراکی که دوست داره بخورین کارتن ببینین و در موردش حرف بزن دست بزن یکی دو روز شاید اهمیت نده بعد دو سه قسمت میاد میشینه نگاه میکنه 

زوده بابا چرا استرس داری 

آخه همسن هاش خیلی قشنگ پشت بند مادرشون تکرار میکنن اما‌پسر من میگه منو ول کن بازی کنم نه اینکه بگم از دیوار راست بالا میره ها نه..مثلا ۱ساعت میشینه قشنگ بازی فکری میکنه یا ۱ساعت میشینه قشنگ با حیواناتش بتزی میکنه و عشق ماشین و موتور بازیه به ما هم کاری نداره تا شب باباش بیاد ۱ساعت با باباش بازی هیجانی میکنه ولی گفتار هرچیییی میگم این تو حال خودشه و عمیق تو بازیشه

آخه تو اینستا یه گفنار درمان هست نوشته بچه ۲۰ ماهه باید ۲۰ کلمه بگه ضعیفه ۱۰تا کلمه

ب اونا گوش‌نکن. دقیقا بچه تواین سن خودش میخواد بازی کنه میره عمیقا توبازیاش چون داره کشف‌میکنه.  نمیشینه هفت سالش‌نیس. ک بگیم بشین بهت چیز یاد بدم. توهمون حین بازی باید یاد داد.  توهمون حین بازی هی باهاش‌حرف زد هی از رنگا بگی ااسم حیوونا اون داره میشنوه قشششششنگ

parasoo1989@
ب اونا گوش‌نکن. دقیقا بچه تواین سن خودش میخواد بازی کنه میره عمیقا توبازیاش چون داره کشف‌میکنه.  ...

آره میگم ولی تکرار نمیکنه ایراد نداره؟همین که بگم کافیه؟

مشکل شنوایی هم نداره اخه به این موضوع هم شک کرده بودم

گوشی‌نده دستش اصلا. و تی وی ام اگه خواستی روزی نیم ساعت بعدش خاموش کن. گریه ام کرد توجه نکن با چیز د ...

آره بیشتر عشق اسباب بازیه تا تی وی و گوشی 

به گوشی هامون دست نمیزنه اصلا اصلا هم گریه نمیکنه برای تی وی و گوشی