2777
2789
عنوان

امروز امتحان شیمی هم گند زدم

1360 بازدید | 20 پست

دهمم ۱۸ میشم

(لطفا نگید خوبه کسایی که دادن می دونند چقدر راحت بود)

به خدا از نمره کم ناراحت نیستم از اینکه همه سوالات رو بلدم اما بی دقتی می کنم نمرم کم میشه ناراحتم😭😭😭😭

هزار بار برگم رو چک می کنم اما اون لحظه یادم نمیاد وقتی برگه رو میدم یادم میاد هزار بار هم با خودم تکرار می کنم که حواسم رو به فلان چیز جمع کنم اما باز یادم میره...

عربی و شیمی راحت ترین درسا بود دیگه امیدی ندارم... فکر کنم باید فرم  تغییر رشته رو پر کنم

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
من دوازدهمم داغونم عربیمو خراب کردم دارم سکته میکنم کاش زمان به عقب برگرده 😭

خونده بودی یا نه؟

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانم کم بود باید بیشتر میخوندم به خاطر همین داغونم 

باز تو کم خوندی من هم زیاد خونم هم همه سوالات رو بلد بودم ولی گند زدم😭

من فنونمو گند زدم:)))))

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

من فنونمو گند زدم:)))))

فنون میگن سخت بود اما این شیمی واقعا زیر ۱۹ با ۱۷ برابره