2777
2789
عنوان

ای کاش میشد شوهرم بمیره

491 بازدید | 15 پست

خیلی از دستش خستم.ی روانی ب تمام معنا.خسیسه دست بزن داره بیشتر واسه پسرمون‌.خونوادش آدم حسابش نمیکنن فقط ادعا داره و از خود راضی.اونقدر خسیسه ک حتی پول دکتر زورش میاد بده.دیوونه و عقده ایه تا حدی ک اسباب بازی های بچه رو خراب می‌کنه😡شرایط طلاق ندارم اصلن ولی ادامه دادن با این آدم خ سخت شده.کاش میمرد تا راحت بشیم از دستش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سخته خیلی.اونقدر خستم ک حد نداره نزدیک ساعت اومدنش ک میشه پسرم استرس میگیره😔

من یه بار این تاپیک رو زدم ک کاش شوهرم بمیره. منم یه پسر دارم. شوهرم منو هم خیلی میزنه. خسیسه.  حتی پول داروهای بچه رو نمیده. خانوادش سگ حسابش نمیکنن. یه هزارتومن دست من بخاد بده میمیره و زنده میشه. و هزار مورد دیگه

من یه بار این تاپیک رو زدم ک کاش شوهرم بمیره. منم یه پسر دارم. شوهرم منو هم خیلی میزنه. خسیسه.  ...

دقیقن عین شوهره عوضی من.البته من این همه دعا میکنم بمیره روز بروز انگار جوون تر میشه ولی من بد بخت هر روز شکسته تر میشم کلی موی سفید دارم.۳۰سالمه ولی اینقدر تو این زندگی شکسته شدم ک انگار ۵۰سالمه.خدا لعنتش کنه هم خودشو هم خونوادشو ک میدونستم این چقدر کثافته و حرفی نزدن

دقیقن عین شوهره عوضی من.البته من این همه دعا میکنم بمیره روز بروز انگار جوون تر میشه ولی من بد بخت ه ...

دقیقا عین حرفای منو میزنی.   دنیا اومدن و زندگی خوب داشتن شانسکیه.  بعضیا مثل ما بدبختن همیشه 

دقیقا عین حرفای منو میزنی.   دنیا اومدن و زندگی خوب داشتن شانسکیه.  بعضیا مثل ما بدبخ ...

دقیقن.دیدی بعضیا حتی سنشون از ماها کمتره ازدواج میکنن چطور زندگی شوهراشون می‌سازن واسشون؟ای خدا اگر منو میبینی ب بچم رحم کن و کمکمون کن😭