2777
2789
عنوان

خار🌵

136 بازدید | 13 پست

خار کارش شکست باده نه جنگیدن با نور خورشید..!

خار برای یه گل خوبه البته اگر گل بخوادش وگرنه میشه خار تو چشم!🌵

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

خفن بود ولی نفهمیدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مظمونش رو متوجه شدم ولی منظورتون رو نه🤣

مهم همون مظمونه دمت گرم🙂❤️منظورم هم این بود که خانومای اینجا بفهمن که باید تو زندگی چجوری رفتار کنن و بفهمن قفس و قرنطینه بد نیست واسه ایمن بودن خوبه!بفهمن کسی که بهشون سخت گیری میکنه دوسشون داره و لیاقت و ظرفیت داشتن اون آدم رو داشته باشن !🥲

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
گفتن به حرف سعید گوش نکنید اینم میخواد ازش بره بالا😐💔

احتمالش هست اما بعید میدونم