2777
2789

مثل برادر یا برادر شوهر، مثلا برا چند ماه یا چند سال

واقعا تحمل دارید؟

به نظرتون اگه یه خانم متاهل تو یه خونه یک خوابه زندگی کنه بعد نزدیک یک سال به خطر مسائلی برادر ۳۴ ساله مجردش هم باهاشون زندگی کنه و وجود دو تا بچه و خونه آپارتمانی، و هیچکس حق بهش نده که ممکنه خسته شده باشه از خیلی مسائل، چه حسی داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این سن خود برادر اگه عاقل باشه باید بفهمه که بار اضافه اس نیاز به نظر دیگران نیست ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

آخه طرف خونه خریده قراره جا به جا بشه بره خونه دو خواب  همه انتظار دارن یک خوابش بدن دست اون ...

خب خود حانم بگه نمیشه...اصلا درست نیس ..فردا روز بلایی سر اون خانم بیاد کی جوابگوعه؟ شوهر این حانم این وسط چیکارس؟

یه ماه برادرشوهرم با ما زندگی میکرد،خسته کنندس،ناز و ادا و کثیف کاریش زیاد بود،غذا خوردنش رو مخم بود،اینکه همش با لباس پوشیده باشم سخت بود،سخت تر اینکه اصلا مادرشوهره به روی خودش نمیاورد و انگار وظیفه ام بود،تازه خودشونم آخر سر تشریف آوردن و ۱۰ روزی هم موندن،ولی فقط به خاطر اینکه همسرم قدردان بود تحمل کردم و روی خوش نشان دادم😇😊

👨‍👩‍👧
اصلا نمیتونم حتی باخواهرم،برادر که جای خود داره،برادرشوهر جای خودتر 

چرا هیچکس اون خانم رو بعد نزدیک یکسال درد نمی‌کنه، همه ازش انتظار دارن جوری برخورد کنه که طرف یه وقت بهش برنخورده‌، تازه همش بگه اتفاقا دوست داریم پیشمون باشه

آخه طرف خونه خریده قراره جا به جا بشه بره خونه دو خواب  همه انتظار دارن یک خوابش بدن دست اون ...

شما بی عرضه گی خودته ،باید بجنگی و اصلا قبول نکنی ،حتی به قیمت جدا شدن ،برو خونه پدرت و بچهها رو بزار ،اصلا خجالت نکش ،حق با شماست