2777
2789

عزیزم یه ذکری تو تاپیکام گذاشتم اسم تاپیکم ذکر معجزه اس

حتما اونم زیاد در روز بگو و چهارقل بخون به طرز عجیبی خودت بازشدن گره های زندگیتو می بینی 

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

بیخیال مشکلات شو

انرژی مثبتت رو ببر بالا

من تازگیا به این نتیجه رسیدم

هر چی انرژی ات منفی باشه مشکلات بیشتر میشه

پس انرژی مثبتت رو زیاد کن

نسبت به مشکلات زیاد خودتو درگیر نکن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال مشکلات شو انرژی مثبتت رو ببر بالا من تازگیا به این نتیجه رسیدم هر چی انرژی ات منفی باشه مش ...

همین طوره

نمیدونم چجوری اینکارو کنم کتابی هست که در این مورد باشه یا راهی

همین طوره نمیدونم چجوری اینکارو کنم کتابی هست که در این مورد باشه یا راهی

من خودمم دنبالش

در حال حاضر فقط سعی میکنم نسبت به مشکلاتم که باعث حال بدم میشه کمی بی خیال شم

هر چیزی که باعث خرابی حالت میشه دارای انرژی منفیه

گریه

بغض

غر زدن

انتظار برای بدست آوردن هدفت

ناراحتی

عصبی شدن

همه اینا رو از خودت دور کن

در رابطه با کارت امید داشته باش

و هیچ وقت نگو چرا نمیشه

چون واژه های نمیشه و نشد و نمیتونم پر از انرژی منفی ان

کلا حرف نون در اول کلمه دارای انرژی منفیه

حذفش کن از زندگیت

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️