2777
2789
عنوان

رفتار عجیب آقایان

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 35 پست
بکشونمش😭😂

کسایی که به دلت میشنن باید به زور بکشونی خواستگاری نمیان که،

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا به نگا۶ اقایون اعتماد نکن 

من الان میخوام یک تاپیک جدید بزنم در مورد پسر ۳۵ ساله ای ک همه کار کرد همه جا رفت ، با دوس دختر مسافرت رفت ، نگاه های عمیق عاشقانه به این و اون کرد 

اخر سر هم دختر ۲۱ ساله فامیلشون گرفت 

اصلااااااااااا اعتماد نکن 

الان میخوام تاپیک جدید بزنم در مورد همین سادگی و احساساتی ما دخترا 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
یاد حبیب لیسانسه ها افتادم  شبیه اون داری فکر می کنی

من خودم قشنگ نگاه ها رو تشخیص میدم ، حتی نیت نگاه رو هم میفهمم، بعد هم پوشش من کامل بود ، بدنم هم برجستگی نداره که بخواد تحریک کننده باشه 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

ببین اصلا به نگا۶ اقایون اعتماد نکن  من الان میخوام یک تاپیک جدید بزنم در مورد پسر ۳۵ ساله ای ...

اگر تاپیک زدی لایک کن

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

رفتارش میخاد بگه ادم هول نیست دنبال هرکی بره

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
من خودم قشنگ نگاه ها رو تشخیص میدم ، حتی نیت نگاه رو هم میفهمم، بعد هم پوشش من کامل بود ، بدنم هم بر ...

مزاح بود استارتر

اما نمیشه کسی رو کشوند به خواستگاری

خودش باید بخواد

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
رفتارش میخاد بگه ادم هول نیست دنبال هرکی بره

خب پس چرا از طریق خانوادش اقدامی نمیکنه، منو می‌شناسه بابا، تو یه جا زندگی میکنیم

مزاح بود استارتر اما نمیشه کسی رو کشوند به خواستگاری خودش باید بخواد

من انقدر تو فامیل دختر دیدم طرفو کشوندن سمت خودشون ، 

خب پس چرا از طریق خانوادش اقدامی نمیکنه، منو می‌شناسه بابا، تو یه جا زندگی میکنیم

مگه با شما در ارتباطه؟ ح

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم