2777
2789

؟!؟

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکهام هست خیلی کمک میکنم هر ماه پک مواد غذایی میدم  پارسال جهیزیه کمک کردم هزینه تحصیل دا ...

عزیزدلممم

سرچ کن ایتا کانال

شفای الهی

بیا برای تمام بیماریا روحی رایگان یه درمان اسون میده

منتظرتم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خخخ اوکازیون

نیستی؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزدلممم سرچ کن ایتا کانال شفای الهی بیا برای تمام بیماریا روحی رایگان یه درمان اسون میده منتظر ...

کدوم یکی 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
؟!؟

البته اولش بگم خدا رفتگان شما رو بیامرزه اما چرا با داشتن ثروت کافی افسرده هستید؟ چرا از زندکیتون لذت نمیبرید؟

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
😂😂😂😂این خیلی مهمهههه

بله هنوز یه سری تو صف سه ساله کارت ملین😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

البته اولش بگم خدا رفتگان شما رو بیامرزه اما چرا با داشتن ثروت کافی افسرده هستید؟ چرا از زندکیتون لذ ...

چون ترس از دست دادن دارم 

چون درسته همسرم و بچه هام دارم اما آدم گاهی دلش خونه پدرش میخواد با خیال راحت بری و چند ساعت به دور از زندگی باشی ...

الان مزارشون شده همون جایی که ارامش میده  بهم ...

نمیتونم فراموش کنم صحنه ای ک رسیدم تو خونه و پدرم انگار یک عمر خوابیده بود وسکته مغزی کرد یادم نمیره ..

آدمی شدم که همه چیز فراموش میکنم اگر یاداشت نکنم یادم می‌ره و جا میگذارم وسایل گوشی پول .... ....حملات عصبی بعد از فوت مادرم شروع شد و بعد از فوت پدرم بدتر هم شدند 

داروهای که الان میخورم برای یکسال چون سمت چپ بدنم درگیر کرده ...دست خودم نیست هرکاری کردم و میکنم اما خوشحالم نمیکنه وکلا خنثی ام ...امیدوارم هیچکس جای الان من نباشه 

چون ترس از دست دادن دارم  چون درسته همسرم و بچه هام دارم اما آدم گاهی دلش خونه پدرش میخواد با ...

خیلی متاسفم

منم همین کابوس رو دارم که یه روز ببینم یا بگن پدرم و مادرم یا یکی از عزیزانم نیستن... اتفاقا فراموشی زیادی دارم و گوشیم پر از برنامه های یادآوریه

اما تو این یکی دو سال خودم به خودم کمک کردم. داروهایی که مصرف کردم اثری زیادی نداشت.

نتیجه اول این بود که: پدر و مادرم هم خودشون والدینشون رو از دست دادن و همه این داغ رو تجربه کردن... پس منم مثل بقیه مردمم

نتیجه دوم: گذر زمان اکثرا همه دردها رو تسکین میده! حل نمیکنه اما تسکین میده. شما احتمال میدم رابطتون با پدر و مادرتون خوب بوده پس کاری که درست بوده رو انجام دادید و عذاب وجدان نباید داشته باشید

در ضمن: پدر و مادرتون الان همه جا شما رو میبینن و از ناراحتی شما اونها هم ناراحتن، حداقل بذارید از جانب شما در آرامش باشن

باز هم شکر کنید که خانواده دارید. جایی کسی مثل من نیستید که تنهاست و باید با رفتن عزیزانش که خیلی هم پیر شدن مواجه بشه

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
خیلی متاسفم منم همین کابوس رو دارم که یه روز ببینم یا بگن پدرم و مادرم یا یکی از عزیزانم نیستن... ا ...

سایشون مستدام.

انشالله موفق باشید و بهترین ها در آینده نزدیک براتون رقم بخوره.

درست وابستگی بیش از اندازه خصوصا به پدرم داشتم اطرافم مثل خودم ندیده بودم همه ی دنیام بود .

میدونم ک از ناراحتی و حال الآنم ناراحت هستند و امیدوارم بتونم مثل شما باشم  و بگذرونم  بتونم آدم سابقم بشم منتهی آینده میترسم انرژی و افکار منفی خیلی جذب میکنم ...

اما با حرفاتون به فکر رفتم و فکر میکنم و تاثیر  مثبت  داشت ممنونم