2777
2789
عنوان

چرا مرغ من مزه ندارن ، 😞

307 بازدید | 23 پست

مرغ شمال می‌خریم ک اصلا بو بد نمی‌ده 

همیشه ب زرشک پلو با مرغ برای مزه دار کردن مرغ از فلفل دلمه برگ بو هویچ و چوب دارچین استفاده میکنم آب مرغم خوشمزه میشه اما بافتش انگار بی طعم بی مزه است مثل بیرونی نمیشه چون بیرونی خوردم بافت خیلی مزه داره و خوشمزه است لطفا اگه میدونید کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این مدل ک میگم درست کن محشره، پیاز و حلالی من بریز کف قابلمه بعد مرغ و بچین و نمک فلفل و فلفل دلمه زعفرون بریز و روشون ی نصف استکان روغن گازو کم کن عین برنج دم کردن سرشو ببند اول آب میندازه بعد ب روغن میفته اصلا هم نباید بزنی وقتی ی طرف سرخ شد طرف دیگه پیاز ها کاراملی میشه انقد مرغ نرم م

اول یه جوش یده مرغتو ابشو بریز خودشونم بشور ابشون ک رفت تو ظرفی زعفرون من ازاین زعفرون باکیا برای اینکاراستفاده میکنم ک بصرفه هم هست.بد زعفرون کمی ابلیمو نمک یه قاشق رب مخلوت کن بزن به مرغ هات و سرخ کن خیلی سرخ نکن ک خشک بشن.بد پیاز رنده کن دوحبه سیر بد فلفل دلمه ای هویچ‌برگ‌بو دا چین فلفل سیاه ادویه مرغ بریز کمی اب بریز توشون جوش ک اومد بریز سر مرغ هات دوتا لیمو عمانی هم بنداز پاشو کم کن تاجابیفته.یکبار امتحان کن مشتری میشی

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

من مرغ رو سرخش که میکنم پیاز داغ  رو هم جدا سرخ میکنم ادویه و رب هم موقع سرخ شدن پیاز اضافه میکنم بعد مرغ سرخ شده رو می‌زارم قاطی سس و آبجوش میریزم اول شعله زیاد بعد کم میکنم جا بیفته هر چند دقیقه با ملاقه آب مرغو میریزم روی مرغ تا طعمش به خورد مرغ بره

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃