2777
2789

میشه چک کنی ببینی این دوتا شماره تعلیق شدن یا ن🥲

بگو چ غلطی کنم هیچ جوره نتونن دسترسی پیدا کننن ب کاربریم

الانم ن نام کاربریمو بلدم ن رمزمو خط هم که دست من نیس فقط شماره هارو دارم🥲🥲همه چیمو گفتم بخونن آبروم‌میره😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری گردن نگیرم آخه همه چیمو گفتم اون تو🥲🥲🥲😭😭

اگر به روش قدیم تعلیق باشن که نباید زیاد نگران باشین.

البته ممکنه آن ها درخواست برگشت بدن و بعد فراموشی رمز عبور رو بزنن و بعد وارد کاربری بشن.

کاری نمیشه کرد مگر این که نی نی یار همه ی تاپیک هاتون رو حذف کنه که این کار رو هم انجام نمیدن.

زیاد نگران نباشین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اگر به روش قدیم تعلیق باشن که نباید زیاد نگران باشین. البته ممکنه آن ها درخواست برگشت بدن و بعد ...

ب روش قدیم تعلیقم فک کنم ولی میترسم همین کاری که گفتید بکنن

دوماهه خواب ندارم از فکرو خیال میترسم آبروم بره😭😭😭

ب روش قدیم تعلیقم فک کنم ولی میترسم همین کاری که گفتید بکنن دوماهه خواب ندارم از فکرو خیال میترسم آ ...

نمی دونم چی بگم ...

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar_3    

فقط میتونم کاربری ها اگر باز باشن لغو کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

فقط میتونم کاربری ها اگر باز باشن لغو کنم

شما  میتونید ۲ تا از تاپیک منو پاک کنید؟ کاربریم تعلیق شد با شماره فامیل اومدم شماره رو خصوصی بفرستم بعد مطمعن شدن اون ۲ تاپیک‌رو پاک میکنید؟

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii