الان بیست و پنج سالمه دریق از یک موجود مذکر یا کراش ساده، نه دوست پسری نه چیزی خودم قبلا به هیچ عنوان قبول نمیکردم پیشنهاد های بقیه رو اما الان احساس میکنم وجود یه نفر تو زندگیم واجبه چند وقته که میخوام برم تو رابطه اما انگار دیگه کسی نیست.
الان سیلی از درخواست های اصغر سگ سبیل های سایت به سویت روانه میشود 😑
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوشی زده زیر دلت داری دنبال دردسر میگردی؟دوس پسر بگیری که هروز یه بلایی سرت بیاره و بیای تاپیکبزنی اینکارو کرد اونکارو کرد!
برو باشگاه.بروپارک پیاده روی.درس بخون.کلاس برو.کتاب بخون.خیلیکاراهستشکه میتونی انجام بدی و از زندگیلذت ببری
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
یه وقتی ادم واقعا دلش یکی رو میخواد که داشته باشه حتی اگه یه مدت کم باشه
با خودت دوست باش و عزت نفستو بالا ببر تا طعم زندگی واقعی رو بچشی عزیزدلمو آدمهای خوبیجذب کنی
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
با خودت دوست باش و عزت نفستو بالا ببر تا طعم زندگی واقعی رو بچشی عزیزدلمو آدمهای خوبیجذب کنی
خودمو دوست دارم یه چند روز پیش یه نفر یه سوال کرد برای خودمم سواله ((تا حالا کسی رو دوست داشتی، عشق بچگی، عشق نوجونی، اصلا کراشی بوده تو زندگیت؟؟)) جوابم نه بوده اصلا نمیدونم چطوری