2777
2789
عنوان

اولین رانندگی تنهایی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 24 پست
حواست ب کلاچ باشه از استرس یهو ول نکنی ماشین بپره ،  تو ترافیک مثل حرکت اولیه ماشین که میخوی ر ...

مرسی عزیزم خداروشکر ماشینم با نیم کلاچ میره گاز نمیخواد 

قبلا تیبا داشتم حتما باید گاز میدادی خاموش میشد همون اعتماد بع نفسم رو داغون کرد

بله پروفایل خودمم  🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چی شد اونروز راحت رفتی یانه؟

منم دیروز اولین بار با بچه کوچیک دخترمو بردم کلاس پسرم برگشتنی وسط شلوغی خیابون گریه کرد شیر میخواست😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
سلام چی شد اونروز راحت رفتی یانه؟منم دیروز اولین بار با بچه کوچیک دخترمو بردم کلاس پسرم برگشتنی وسط ...

سلام اره عزیزم از اون موقع تا الانم دیگه راحتم و نمیترسم دیگه

بله پروفایل خودمم  🌱 
سلام اره عزیزم از اون موقع تا الانم دیگه راحتم و نمیترسم دیگه

خب خدارو شکر دلگرم میشم راننده زن میبینم...موفق باشی

منم در تلاشم اگر این راننده های مرد لجوج و مزاحم بزارن ما خانمها از پس خودمون برمیایم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
سلام عزیزم خوب هستین؟ ببخشید اینجا پیام گذاشتم تو تاپیک هاتون بود که سندرم پای بی قرار دارید رفتین د ...

سلام عزیزم 

من از بچگی داشتمو توی بارداریم به اوج خودش رسید

تو بارداری دکتر واسم منیزیم و ویتامین دی روزانه و آهن سیدرال تجویز کرد و کمی بهتر شدم الان فهمیدم نباید قبل خوابم چای بخورم 

باید تایم خوابم منظم باشه تا سراغم نیاد

قرص بکمپلکس هم خوبه

من با همین ویتامینا کمی مهارش کردم

و اینکه شبا اگه اینطور میشم با کش مو  انگشتامو میبندم(یعنی کش رو محکم میپیچم بهشون)اینم خیلی تاثیر داره

من فقط همینا یکم تسکینش میده داروی دیگه روم تاثیر نداشت

بله پروفایل خودمم  🌱