2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیاین

553 بازدید | 64 پست

من مجردم ۲۶ سالمه

چهرم خوبه  معمولیم 

ولی همه میگن خیلی شیرین و جذابی  بیبی فیسم 

هیکلمم خیلی خوبه

قدم بلند نیست ولی استایلم خوبه 

ولی با همه ی اینا اعتماد بنفس آشنا شدن با پسری رو ندارم 

نمیدونم چرا همش احساس حقارت دارم درمقابل پسرا خیلی خودمو بی ارزش میدونم و میگم من چی دارم طرف بخواد با من بمونه 

هزار نفر از من بهتر میتونه پیدا کنه

افراد  قبلی رو که معرفی میکردن رد میکردم حتی نرفتم همو ببینیم حتی عکسشونم ندیدم

ولی خب واقعا خیلی دوست دارم ازدواج کنم 

بخاطر مشکلات خانوادگیم و یسری دغدغه های دیگه واقعا ازدواج برام شده رویا

میدونم برا همه استرس زاست ولی من بیش از حد استرس دارم

الانم مورد معرفی شده خوبه نمیخوام از دستش بدم 

ولی حتی اعتماد بنفس آشنا شدن باهاشو ندارم

من تاحالا هیچ وقت دوست پسر نداشتم و هیچی بلد نیستم

حس میکنم بی عرضه ام از خودم بدم میاد

بحث اون استرس بخاطر مشکلاتم یه طرف 

بحث ترس از نخواسته شدن و طرد شدن و دوست اشتنی نبودن هم یه طرف

چیکار کنم ؟

خیلی درمانده افسرده شدم🥺🤧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگر زیباترین هم باشی اما اعتماد به نفس نداشته باشی وخودتو قبول نداشته باشی این حسو به طرف مقابل هم انتقال میدی ولی برعکس حتی معمولی هم باشی اما اعتمادبه نفس داشته باشی برا خودت ارزش قائل باشی وخودتو زیبا بدونی صدرصد باعث میشه طرف مقابل هم همین دید رو نسبت به تو داشته باشه

چرا از دوست پسر دار شدن میگی؟ خب بگو بیان خواستگاری اگه اوکی بود ازدواج کنید  این روابط گناهه ...

نه دوست پسر نیست

قراره اول آشنا بشیم فقط

معرفی شده بهم

انقدر نگو اعتماد بنفس ندارم،هر یکساعت آب بخور روزی ۲۰ دقیقه بدو ،هرچی فکر بد داری بنویس بسوزون 

هر روز هم برو جلو آینه بگو من چقدر خوشگلم من چقدر پولدارم کی از من قشنگ تره ت دنیا؟؟من زیباترینم

چ مشکلاتی داشتی مگه؟؟ 

مشکلات مربوط به خودم نیست

بیشتر مربوط به خانوادمه

نمیدونم یجورایی حس حقارت دارم

مثلا همین زیاد بودن تعداد بچه ها

دوخواهر مجرد داشتن

فقیر بودن خانوادم و نداشتن و ضع مالی مناسب

داداشمم مریضیه 

شما متاهل ها همه ی این مراحل رو با موفقیت پشت سر گذاشتید  میخوام منم راهنمایی و کمک کنید چون و ...

عزیزم تجربه ای ندارم وگرنه کمکت میکردم من تو ۱۵سالگی به طور سنتی عقد کردم و تو ۱۶سالگی عروسی و الان دوتا بچه دارم و ۲۴سالمه فقط اینجوری که دوربرمو میبینم متوجه میشم هرچی سن ادم بیشتر میشه انتخاب سخت و سختر میشه غقط همین 🤌🙂

مشكل عدم اعتماد به نفس يك مشكل جدي و شايع مخصوصا در خانوم هاست  عزيزم كلاس خودشناسي و جلسات مش ...

خب الان اونا میخوان نظر منو بدونن تو این وضعیت که فرصت کلاس رفتن نیست عزیزم 

حرفت عجیبه دیگه فوقش نمیشه بر میگردی همینجا که هستی،حداقل تلاشت و بکن سنت میره بالا و کلی موقعیت و ا ...

نمیدونم چرا برا شما عجیبه ولی من حقیقت رو گفتم واقعا آدم ترسویی هستم از خودم بدم میاد حالم از بی عرضگی خودم بهم میخوره

بخدا حس میکنم از کنکورم هزار برابر سخت تره

خصوصا واسه منی که کلی مشکلات دارم