2777
2789

بچه ها من قبلا توی مایتابه رژیمی درست کردم الان مایتابه م دم دست نیست میخوام توی معمولی درست کنم . هم بگین چطور درست کنم خراب در نیاد هم طرز تهیه ش رو بگین شما چجور درست میکنین ک خیلیییی خوشمزه شه😍❤

تاپیک قبلترم بچه ها واسه غذا راهنمایی کردن واقعاااا عالی شده بود🌱

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
کتاب تابه‌ای که دیگه زحمت و پیچیدگی نداره. اگر گوشت مرغوب و با درصد چربی مناسبی تهیه کنید و پیاز و ...

خودم پیاز و نمک فلفل و زردچوبه و سیر میزنم خوبه. ولی میخوام مزه ش متفاوت باشه گفتم شاید دستور پخت جدید کسی بلد باشه😍

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. فقط روی گوشت پیازرنده واب گرفته فلفل سیاه سماق ونمک ریختم وقاطی کردم بعدگذاشتم یک ساعت تویخچال

سماق بد نمیشه؟ خوب میشه موقع سرخ کردن؟

خودم پیاز و نمک فلفل و زردچوبه و سیر میزنم خوبه. ولی میخوام مزه ش متفاوت باشه گفتم شاید دستور پخت جد ...

من از اضافه کردن ادویه به گوشت خوشم نمی‌آد.

فقط فلفل و نمک اضافه می‌کنم و ترجیح می‌دم طعم اصیل گوشت گوسفندی موقع صرف کردنش احساس بشه.

آب پیاز هم تا حدودی می‌گیرم که انسجام داشته باشه.

از شلوغ کردن غذا و اضافه کردن دورچین و... هم زیاد خوشم نمی‌آد. 

صرفا مایه کباب رو تو کره حیوانی این رو و اون رو می‌کنم، و گوجه فرنگی حلقه شده رو هم در کنارش تفت می‌دم.

در کنارش هم کته‌ی برنج دودی با ماست غلیظ.

ن اصلا اتفاقا خیلی خوشمزه میشه. سیر وادویه نزار بدمزه میشه

نه اتفاقا بوی گوشت دوست ندارم یدونه سیر کوچیک میندازم خیلی خوب میشه نه مزه سیر میگیره نه بوی گوشت میاد. ولی ایندفعه سماقم امتحان میکنم جالب بود

من از اضافه کردن ادویه به گوشت خوشم نمی‌آد. فقط فلفل و نمک اضافه می‌کنم و ترجیح می‌دم طعم اصیل گوشت ...

به به  عالیه😋❤

من و شوهرم عاشق غذاهای تندیم برای همین همیشه باید فلفل بزنم ولی ادویه های دیگه نمیزنم توی گوشت. ما جای نمکدون فلفل میاریم سر سفره😑😂

من ادویه میزنم به گوشت علاوه بر پیاز رنده شده

فلفل سیاه

زردچوبه

دارچین 

یکمم زعفرون

بعد میزارم بپزه بعد که پخته شد باروغن خودش یا اگه روغن پسنداد با یکم روغن زرد سرخش میکنم کبابو

خیلی عالی میشه

چون من از گوشت چرکرده آبپز اونجوری خوشم نمیاد

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

من یه کوچولو  نون بربری خیس میکنم آبشو بعد قشنگ میگیرم له له میکنم.پیاز هم رنده میکنم آبشو کامل میگیرم اصلا نباید اب داشته باشه با گوشتم اینارو قاطی میکنم نمک و فلفل و زرچوبه میزنم یه کوچولو هم آرد میریزم  خیلی بعد اینقدر ورز میدم که قشنگ مواد به خورد هم برن میریزم تو پلاستیک فریزر پهشن میکنم کامل بعد با یه قاشق به اندازه کوبیده خط میندازم مشخص بشه یک ساعت همونجوری میزارم فریزر خودشو بگیره  بعد که خودشو گرفت تیکه ها قشنگ از هم جدا میشن  ماهیتابه رو میزارم داغ داغ بشه بعدم کفش یکم روغن میریزم باز میزارم یکم داغ بشه  بعد کبابارو میندازم تو ماهیتا  گوجه هم دایره دایره برش میزنم  میزارم روش  نمک و فلفل و زرجوبه هم به گوجه میزنم درشم میبندم با شعله کم بشه بعد خیلی اب میندازه میپزه ابش خشک شد یه کوچولو کره میندازم سرخ میکنم دو طرف و آخر که میخوام خاموش کنم سماق میریزم روش نوش جان 😁

من ادویه میزنم به گوشت علاوه بر پیاز رنده شده فلفل سیاه زردچوبه دارچین  یکمم زعفرون بعد می ...

اینجوریم باید خوشمزه شه.

یعنی چی ک جدا میذاری بپزه؟ توی مایتابه رژیمی من ک درشو میذاشتم خودش با خودش میپخت قشنگ درست میشد. الان میخوام سرخش کنم یعنی نمیپزه با سرخ کردن؟؟؟

من یه کوچولو  نون بربری خیس میکنم آبشو بعد قشنگ میگیرم له له میکنم.پیاز هم رنده میکنم آبشو کامل ...

مرسی عزیزم😍 پس منم همینجوری میپزمش میخواستم فقط سرخش کنم البته با شعله کم ولی خب نمیخواستم در بذارم

اینجوریم باید خوشمزه شه. یعنی چی ک جدا میذاری بپزه؟ توی مایتابه رژیمی من ک درشو میذاشتم خودش با خود ...

اول با یکم آب یا همون ماهی تابه رژیمی بپز 

ینی یکم آببندازه و با اون آب بپزه تا مغز پخت بشه

بعد هم یه سرخ کردن کوچولو 

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

به گوشت ت پیازوادویه بزن بجزدارچین خوب ورز بده بعداز به شکل سیخ کباب درآوردی توی تابه روغن بریز بزارکمی گرم بشه بعد گوشت ها رویکی یکی توی تابه بچین بعدزیر تابه روروشن کن اول شعله روزیادکن ولی خیلی زودخیلی خیلی کم کن درتابه روبزار گوشت آب میاندازه وتوی اون آب پخته میشه بعددیدی که آبش داره ته نشین میشه گوشت هاروبرگردون ودوباره بزارخوب بپزه بعد آخره که به روغن افتاد فقط مراقب باش نسوزه وروغن ت سیاه نشه 

بعدازقبل گوجه رنده که کردی به گوشت اضافه کن بزار با گوشت کمی سرخ بشه یه مقدار شعله رو متوسط زیاد کن اگه دیدی روغن ش کمه خیلی کم بهش اضافه کن واگه چشیدی نمک لازم داشت کمی بانمکدان بهش اضافه کن آب گوجه رونزارخیلی تموم بشه که خشک شودبعدتوی دیس سروکن وکنارش سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس خلالی تزیین کن بامقداری جعفری ساطوری شده (بسلامتی ودلخوش نوش جون کنید)

اگه دوست داشتید یه صلوات برای شادی روح همسر عزیزم بفرستید ممنون

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین