2777
2789
عنوان

هورا بهاجی کلاهبرداره

169 بازدید | 10 پست

برای عروسی رفتم پیشش صورتم خراب شد برای پاکسازی صورت یک تومن بهم گفتن دو و نیم ازم گرفتن یک ساعتم نکشید روی صورتم کار کردن بعد موهامو تمام سوزوندن و با اون قیمتی که طی کرده بودن دو برابر ازم گرفتن و ارایشم تا رسیدن به تالار پاک شد خدا ازشون نگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=340614270]خب مگه نمیگه دوبرابر مبلغی ک طی کردن گرفتن لابد بعد اتمام کارشون گرفتع دیگه نباید اسی میداد[/QUOTEجوری رففتار میکردن تو عمل انجام شده قرارت میدادن برای مو ۳تومن برای پاکسازی ۲تومن برای هرچی تو قرداد بود ۲برابر گرفتن تازه کارتم که میگرفتن هرسری ۵۰۰ یا ۷۰۰ بیشتر از اون مبلغ میکشیدن نمی گفتن توراه که اس ها راچک میکردم متوجه میشدم فقط بهتون بگم با یک گروهی روبرو میشین روبرو میشین هیچ بوی از انسانیت وتعهد نبردن

[QUOTE=340614270]خب مگه نمیگه دوبرابر مبلغی ک طی کردن گرفتن لابد بعد اتمام کارشون گرفتع دیگه نباید ا ...

چقددر بی انصافن واقعااا یکسری از سالنا انسانیت ندارن شعورشونم نمیرسه تواین گرونی هزارویک هزینه رو دوش عروس دوماده اینام فکر منفعت خودشونن ک شیرینی بگیرن و..

سالنشون کجاست حالا؟

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

چقددر بی انصافن واقعااا یکسری از سالنا انسانیت ندارن شعورشونم نمیرسه تواین گرونی هزارویک هزینه رو دو ...

سالنش تو سعادت آباده اره واقعا بی انصافن اولش قیمتا رو خوب گفتن بعدش خورد خورد هی کارت میکشیدن اخرش که حساب کتاب کردم دیدم اوه خیلی بیشتر از اون چیزی که گفتن کشیدن هی به بهانه های مختلف کارت میکشیدن هی میگفتن اره اینو اضافه کردیم اونو اضافه کردیم الکی کارت میکشیدن