2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر همسایمون کار می‌کرد 

اگه برای حساب کردن اجناس نشستی باید خیلی دقت کنی 

دختر همسایمون یه بار اشتباه رقم رو زده بود به جای دویست هزار دو ملیون از کارت مشتری کم کرده بود 

مشتریه بعد یه ساعت امد انقدر به دختره چیز گفت ، گفت شوهرم کلی دعوام کرد به خاطر اشتباه تو 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
میشه بگی چجوریه؟؟؟؟

ببین هیچ فروشگاهی مثل این نیست 

اینجا که ما می‌رفتیم گوشیامون می‌گرفتن، به پوشش کار داشتن و حتی میگفتن اگر مشتری خریدشو پرتاب کرد تو صورتتون شما نباید هیچی بگین

بی احترامی به مشتری اخراج داشت

بی حجابی دو سال پیش ۲۰۰ جریمه داشت

کفش حتما جلو بسته 

لباس حتما مشکی یا فرم 

حتی یازده دقیقه تاخیر در ورود جریمه داشت 

اگر مرخصی میخاستی از هفته قبل باید میگفتی 

در طول ماه دوبار آف بودیم 

موهامون نباید گل سر یا بافت میبود

شلوار گشاد 

حرف زدن و شوخی با پسرا جریمه و اخراج 

ولی فروشگاه های مثل جانبو و افق کوروش اینجوری نیست 

همه مشکل دارن ، همو درک کنیم ، ممنونم ♥️🌹 

حتی این فروشگاه امور مشتریان داشت اگر مثلا یکدفعه تندی میکردیم با مشتری سرررریییع مشتری می‌رفت امور مشتریان همون موقع جلوی همه میخاستنمون و تنبیه داشتیم 

همه مشکل دارن ، همو درک کنیم ، ممنونم ♥️🌹