2777
2789

بخدا من دو روزه نخوابیدم که بتونم این شیمیو قشنگ تمومش کنم از سر درد و چشم درد دارم سکته میزنم

امروز سر جلسه اول برگه ها رو گذاشتن زمین کنار صندلیا که وقتی تایم شروع شد بگن برگه رو بردارین ولی خوب سوالا رو به بالا بود چون هنوز تایم امتحان نبود بچه ها میتونستن پچ پچ کنن راحت چند تا سوال حفظی اولو از هم پرسیدن

تازه یکی هم ی ساعت دیر اومد راهش دادن در صورتی که همون ساعتی که امتحان شروع میشه برگه ها تو کانالای تلگرام میاد بالاااا😭طرف زود تر از همه امتحانشو داد و رفت

چطور با نهایی قرار ه مارو واقعی بسنجن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حوزه بسته میشه چجوری راهش دادن؟؟؟؟واسه نهایی راه نمیدن.سوالات هم که لو بره روی هر برگه اسم ناحیه آموزشی هست میفهمن از کدوم ناحیه لو رفته.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

خدایا اونوقت من سرمو از برگم نمیارم بالا مبادا چشمم حتی به اشتباه بخوره به برگه کسی..... 

نگران نباش عزیزم نمرت پیش خدا محفوظه❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
کنار دستی دوستم داشت تقلب می‌کرد  کنار دستی منم همش داشت از رو برگه من نگا می‌کرد  واقعا ...

من دیشب از چشم درد اشکم داشت میومد و بازم میخوندم فکر میکردم قراره واقعی سنجیده بشم