2777
2789

هر کی که اماده باشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۲ونیم سالگی تا ۳و نیم 

زود تر نگیرید 

ولی هر وقت بچه اماده بود باید طبق شرایط بچه پیش رفت نه شرایط خودمنون .

ببین شب ها توی پوشکش جیش میکنه یا نه . و کلا توی طول روز میتونه ۱ ساعت ، ۲ ساعت خودشو نگه داره بدون پوشک یا نه

بهترین سن ۲۸ ماهگیه، تو این سن به یه هفته نمیکه جیش رو میگه

الان ۲۴ ماهشه یعنی چهار ماه دیگه باید بگیرم

اون موقع تازه زایمان کردم به نظرت میتونم

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
از ۲ونیم سالگی تا ۳و نیم  زود تر نگیرید  ولی هر وقت بچه اماده بود باید طبق شرایط بچه پیش ...

شبا که آره پوشکش تا صبح کامل خیس میشه بین روزم تقریبا چهل دقیقه میتونه پس با این حساب زوده براش

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین