seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 816 عنوان تست زدم دیشب و امروز صبح میاین ببینین 78 بازدید | 7 پست دیشب زدم ی خط افتاد همون موقع دیگه انداختنش کنار صبح نگا کردم دیدم هاله افتادهصبح هم زدم باز ی هاله خیلی کمرنگ افتادهامروز روز موعدمه. از ده روز بیشتره ک سینه هام خیلی درد میکنه و بافتش سفت شده واسه همین تست زدم شما هم هاله میبینین؟ میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم . 1403/03/07 | 09:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 816 میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 816 این واسه دیشبه میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 816 اره ولی کمرنگه دوباره بزن دوسه روز دیگه میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 816 اره ولی کمرنگه دوباره بزن دوسه روز دیگه نمیدونم چرا تو عکس نمیفته همینجوری ک نگا میکنم واضحه میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
zaribanoooo عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 7489 نمیدونم چرا تو عکس نمیفته همینجوری ک نگا میکنم واضحه سلام عزیزمرفتین ازمایش؟