2777
2789
دقیقا مردا از زنای مستقل خوششون میاد ما هم گاهی اوقات دور میشیم اتفاقا مشتاق تر میشیم به هم انگار ...

اره.من الان چندروزه اومدم سفر.قراربود امروز برگردم که پریود شدم و حوصلم سررفت و کنسل کردم.

شوهرم انقد دلتنگ بود که گیرداده بود بذار خودم بیام دنبالت و ال و بل و...

منم دلتنگشم.

ولی واقعا این حرف کااااملا درسته که مردا از زن مستقل خوششون میاد

چشم عزیزم.  حالا اگه خدای نکرده زبونم لال بچه باشه، یه وقت اینا رو نخورم کج و کوله بشه!! ...

نخور برو دراز بكش پاتو بده به ديوار بزارِ راحت باشن 😁😁😁😁

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فداتشم نمیربزه.فقط تو همون دوران پریودی نبابد بخوری چون شدیدتر میکنه. از عطاری میگیری و دم میکنی ...

مرسی گلم

تو تاثیرشو دیدی

من قبلا شنیده بودم سینه رو بزرگ میکنه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
همون باشگاه رو روزای بیشتری برو. ساعت طولانی تر هم بمون. حتی اگه ورزش هم نمی کنی، باز بهتر از تو خون ...

آنابل؟؟؟ وای خداااا فرار کن....

دانشجو بودم اینو با دوستام دیدم و اون عروسک جن زده تا هفته ها میومد به خوابم خخخخ

اگه خدای نکرده باشم، بی بی چک کِی نشون می ده؟    

بستگي داره دو قلو باشه قبل تايم پريودت ولي يكي باشه تا يك هفته بعد از تايمت 😁😁😁😁

يعني بچه داشتن رو دوست نداري يا دوست داري بچه بياري و وابستش نشي؟؟ دومي فكر كنم محاله از بس بچه شيري ...

دوست ندارم   حوصلشو ندارم   الان اخه اصلا بهش نیازی هم ندارم زوده هنوز  ۲۳ سالمه

اره.من الان چندروزه اومدم سفر.قراربود امروز برگردم که پریود شدم و حوصلم سررفت و کنسل کردم. شوهرم ان ...

شوهر من قبل عقد یبار رک گفت

ماری گاهی اوقات بهم‌بی توجهی کن بزار بیام‌سمتت 😀

بهم برخوردا ولی زود گفت بخاطر رابطه خودمون‌میگم

ای چیز تو مدل رفتاریشون 😂

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
دوست ندارم     حوصلشو ندارم     الان اخه اصلا بهش نیازی هم ندارم زوده هنوز   ...

نه خوب دوست نداري بچه نيار. 

هر دو گناه داريد اونجوري

نخور برو دراز بكش پاتو بده به ديوار بزارِ راحت باشن 😁😁😁😁

قربون خدا برم. همه تو این سایت دنبال بچه دارشدنن. اون وقت من باید اینجوری تنم بلرزه.  

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
بستگی داره دیگه.ما واقعا دوری برا ما لازمه.من بعصی مواقع تنهایی رو هم لازم میدونم. میدونی من که ازش ...

• واقعا خيلي حرفتو دوست داشتم 
خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
قربون خدا برم. همه تو این سایت دنبال بچه دارشدنن. اون وقت من باید اینجوری تنم بلرزه.    

باباش كجاييه حالا 😁😁😁

همچين زار ميزنه انگار قم زندگي ميكنه به قول پاريس، يكم ميوه و مواد مقوي بخور بزارِ جون بگيره طفلي 😁😁😁😁😁🙈

اره. میخوام درسم تموم شه، کارمو یکم توسعه بدم، بعد ایشالله یه فکری بکنیم با همسرم

انشالله كه همه چيز طبق برنامتون و به وقتش اتفاق بيافته براتون عزيزم