sama_ara مدیر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 3266 عنوان بياين باهم گپ بزنيم😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 188 پست الان در چه موقعيتي هستين؟ من پسرمو خوابوندم الانم كنارش دراز كشيدم😬 خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!! 1396/04/29 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sama_ara مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 3266 نه هنوز دعواِ 😁😁 اسپرم موفق الان چسبيده به تخمكت هي اون جيغ ميزنه نميخوام اون اصرار ميكنه من ميدون ... يعني عاشق توضيحاتتم مثل فيلم كمدي ميمونه توضيحاتت جذاب و خوشمزه خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
شاعرک_روزهای_بارانی عضویت: 1395/09/29 تعداد پست: 3025 اره دم کن حتما و بخور چشم عزیزم. حالا اگه خدای نکرده زبونم لال بچه باشه، یه وقت اینا رو نخورم کج و کوله بشه!! بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.
Maryana3517 عضویت: 1395/06/15 تعداد پست: 24988 بستگی داره دیگه.ما واقعا دوری برا ما لازمه.من بعصی مواقع تنهایی رو هم لازم میدونم. میدونی من که ازش ... دقیقا مردا از زنای مستقل خوششون میادما هم گاهی اوقات دور میشیماتفاقا مشتاق تر میشیم به همانگار قدر همو بیشتر میفهمیم جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
انابل1 عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 852 آخ آخ...از همه ش بدتر همین تو محیط بی آفتاب زندگی کردنه. بزن بیرون دختر روزا...نمون تو خونه... شوهرم دهاتیه میگه مگه تو ولگردی.زحمت کشیده پول باشگاه داده بم میگه تو هرکار بخوای من میدارم بکنی.ولی ساز در شان من نیس بری یاد بگیری
khanommohandes عضویت: 1396/04/14 تعداد پست: 664 خانومو خوشگل میکنه چجوری؟؟ بخورم پریودم نریزه بهم خخ اتفاقا پریود رو تنظیم میکنه.سینه هارو سفت و بزرگ میکنه.از نظر جنسی خانم رو فعال و بانشاط میکنه.برای پوست و زیبایی خیلی مفیده.انقد اصلا ترکیباتش سازگار با بدن و هورمون زنانس که خوردنش واسه مردا مجاز نیست
Maryana3517 عضویت: 1395/06/15 تعداد پست: 24988 اتفاقا پریود رو تنظیم میکنه. سینه هارو سفت و بزرگ میکنه. از نظر جنسی خانم رو فعال و بانشاط میکنه. ... عزیزم چجوری بخورمش 😍من پری هام کاملا مرتبهبرا همین گفتم نریزه به هم 😆 جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
khanommohandes عضویت: 1396/04/14 تعداد پست: 664 بچه بياد به نظرم زن راحتترم ميشه چون يه همدم هميشگي داره 😍😍😍😍🤗😍♥️ اره خب.ولی راستش من دوسندارم به بچمم وابسته بشم.شاید چون یه مدت تنهای تنها زندگی کردم قبل ازدواج ، واسه همینه
khanommohandes عضویت: 1396/04/14 تعداد پست: 664 چشم عزیزم. حالا اگه خدای نکرده زبونم لال بچه باشه، یه وقت اینا رو نخورم کج و کوله بشه!! ... اهان اگه حامله بودی دیگه مشورت کن با دکترت.نه تنها تو این مورد که در تمام دمنوشها بدون نظر دکتر احتیاط شدید کن
شاعرک_روزهای_بارانی عضویت: 1395/09/29 تعداد پست: 3025 شوهرم دهاتیه میگه مگه تو ولگردی.زحمت کشیده پول باشگاه داده بم میگه تو هرکار بخوای من میدارم بکنی.ولی ... همون باشگاه رو روزای بیشتری برو. ساعت طولانی تر هم بمون. حتی اگه ورزش هم نمی کنی، باز بهتر از تو خونه موندنه. آقابیایم حرفای خنده دار بزنیم هم دل خومون باز شه ، هم دل آنابل. بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.
khanommohandes عضویت: 1396/04/14 تعداد پست: 664 عزیزم چجوری بخورمش 😍 من پری هام کاملا مرتبه برا همین گفتم نریزه به هم 😆 نه فداتشم نمیربزه.فقط تو همون دوران پریودی نبابد بخوری چون شدیدتر میکنه.از عطاری میگیری و دم میکنی مثل چای.البته عرق و پمادش اینا هم هست .ولی من همون دم میکنم چایش رو میخورم
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20979 يعني عاشق توضيحاتتم مثل فيلم كمدي ميمونه توضيحاتت جذاب و خوشمزه مرسي عزيز دلم 🙈🙈😁😂😂😂😂😂😂😂♥️ تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
شاعرک_روزهای_بارانی عضویت: 1395/09/29 تعداد پست: 3025 اگه خدای نکرده باشم، بی بی چک کِی نشون می ده؟ بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20979 اره خب. ولی راستش من دوسندارم به بچمم وابسته بشم. شاید چون یه مدت تنهای تنها زندگی کردم قبل ازدواج ... يعني بچه داشتن رو دوست نداري يا دوست داري بچه بياري و وابستش نشي؟؟ دومي فكر كنم محاله از بس بچه شيرينه😁😁😁 تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
rozitaaaaa عضویت: 1396/04/24 تعداد پست: 2201 نشستم رو مبل قهوه میخورم. اُکیا نگاه میکنم وتو نی نی سایت میچرخم😄 شاید واقعی بشه