2777
2789
رازیانه داشتم دقیقا دیروز دیدم استفاده نمی کنم انداختم رفت... خدایا چرا من انقدر اسکولم؟؟؟ ...

رازیانه خیلی واسه خانما خوبه پریود رو تنظیم میکنه و خانمو خوشگلتر میکنه و کلا خیلی واس زنا مفیده.سعی کن بگیری و اینبارم استفاده کنی حسابی

منم ميدونستم نداري 😁😁😁😁 ديگه با مادر شدنت كنار بيا . سلام معجزه كوچولو 😍😍دمتو تكون بده و ...

بچه ام مگه دُم داره؟؟   

اگه دخترت رو گرفتم واسه پسرم!  

چی بخورم پریود شم؟  

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رازیانه خیلی واسه خانما خوبه پریود رو تنظیم میکنه و خانمو خوشگلتر میکنه و کلا خیلی وا ...

آخه بوش رو دوست ندارم.

دم کنم بخورم این بار اگه گرفتم؟ 

چی بخورم پریود شم؟  

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
داداشم زنگ زد یعنی حالمو بپرسه اینقد عر زدم و داد زدم نفهمیدم چکارم داشت

چرا آنابل؟ 

چی بخورم پریود شم؟  

بچه ام مگه دُم داره؟؟     اگه دخترت رو گرفتم واسه پسرم!     چی بخورم پریو ...

نه هنوز دعواِ 😁😁 اسپرم موفق الان چسبيده به تخمكت هي اون جيغ ميزنه نميخوام اون اصرار ميكنه من ميدونم 😁😁😁😁😁🙈😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ترشي جات زياد بخور از پله هم بدو شايد اثر كرد پرت شد بيرون 😁😁

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
من که بچه ندارم ولی یه روز بچه دار بشمم گیر نمیدم بهش

بچه بياد به نظرم زن راحتترم ميشه چون يه همدم هميشگي داره 😍😍😍😍🤗😍♥️

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
   رازیانه خیلی واسه خانما خوبه پریود رو تنظیم میکنه و خانمو خوشگلتر میکنه و کلا خیلی وا ...

خانومو خوشگل میکنه

چجوری؟؟

بخورم پریودم نریزه بهم خخ

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
دوري از نظر منم سردي مياره كلا ميدونم وابستگي بده اما من به شوهرم وابسته ام😶

بستگی داره دیگه.ما واقعا دوری برا ما لازمه.من بعصی مواقع تنهایی رو هم لازم میدونم.

میدونی من که ازش دور میشم اون میفهمه اهان زنم فقط به من وابسته نیست و شخصیت مستقلی داره و یه روز من نباشم هم برای خودش تفریح و کار داره.اینجوری بیشتر بهم احترام میذاره

از بی کسیم.از شوهرم.مادرشوهر فضولم.مادربزرگشوهرم.خاندانشون.محله شون .زیرزمینی که منو توش حبس کردن

آخ آخ...از همه ش بدتر همین تو محیط بی آفتاب زندگی کردنه. بزن بیرون دختر روزا...نمون تو خونه...