2777
2789

😘

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم خوابیده خودم از ساعت ۸ بیدار شدم دائم تو نی نی سایتم😑😑😑

اعصابم از خودم خورده

امروز پریود شدم خیلی دلم سوخت دست ودلم به هیچ کار نمیره😥😣

اللّهم صل علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم.....السلام علیک یا فاطمه الزهرا یابنت محمد (ص) یا غرت العین ارسول
سلام، دوستان بنظرتون اسم النا قشنگتره یا نارگل😞😞

من به دوست كرد داشتم كه اسم برادرزادش ، نارين، بود هنوز كه هنوزم از شنيدن اين اسم لذت ميبرم 😍😍😍

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

لم دادم رو مبل،نصفم رو مبله. نصف دیگم رومیز،ماهوارمونم خرابه،داریم شبکه نمایش ی فیلم چرت نگاه میکنیم،الانم قصد داشتم هلو بخورم،یه گاز گنده زدم کرم داشت😷😷😐😡 گلاب به روتون حس تهوع دارم

پایان شب سیه،سپید است...🌿amir❤
دارم دخترمو شیر میدم خسته شدم از شیطونیاش

پسرمنم خيلي شيطونه كمرم از دستش تير ميكشه بس خم و راست ميشم به خاطرش خدابخير كنه روزي كه راه بيوفته

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
من به دوست كرد داشتم كه اسم برادرزادش ، نارين، بود هنوز كه هنوزم از شنيدن اين اسم لذت ميبرم 😍😍😍

نارین خیلی نازه

البته ترکی هست... یعنی کوچولو و ظریف

دخمل طلا خوبه؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)