2777
2789
عنوان

خانواده پدری بی شخصیت

109 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من وقتی بچه بودم تا الان که 17 سالمه با خانواده پدریم زیار رفت آمد نداشتم تا سال 1400 که دیگه مامانم گفت باید اون هارو هم ببینی خانواده ات ان اومدم دیدمشون تو فوت پدر بزرگم یک آدم های رومخ عمو هام خاله زنگ زن هاشون حاشیه ساز نخورده ان اینگار فقط بحث غذا می کردن کپ کردم اصلا کسی من نمی شناخت الکی بهم متلک می پروندن چرا دختر تو از بین همه دختر های ما لاغر مگه غذا نمی خوره من بهشون گفتم که من ورزش می کنم خیلی اذیت می کنن بگین چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دور بودی؟

چون دخترهم سنم نداشتن مادرم هم من نمی برد انگار خبر داشت ازشون الان واقعا داره کلم می ترکه از فکر کردن بهشون همشون یه مشت عوضی ان از زن مرد اش بگیر تا بچه کوچیک شون حاشیه ساز من یه بار چند روز پیش پدربزرگم بودم پدریم بهم گفت مردم سر خاک ام نیا تو اصلا کدوم نوه منی بعد حالا که مرد کل مراسم اش من رواج دادم اون نوه هاش که دختر بودن دست به سیاه سفید نزدن

چون دخترهم سنم نداشتن مادرم هم من نمی برد انگار خبر داشت ازشون الان واقعا داره کلم می ترکه از فکر کر ...

خب بنظرم بازم ازشون دور باش عین ۱۷ سال پیش تا الان

که انقدرم اذیت نشی با حرفاشون