2777
2789
5ساله تحت نظرم 5تا متخصص رفتم عذاب وجدان هم ندارم چون مادر نمونه ای برای بچم بودمو هستم، هیچی براش ...

همین ک خودت راضی هستی یعنی مادر خیلی خوبی بودی 

چون بزرگترین قاضی وجدان خود ادمه 

وقتی خودت راضی هستی پس کم نزاشتی ❤️

ازین ب بعد هم نزار 

شما اولین مادر فرزند اوتیسم نیستی 

اخریش هم نیستی 

اون بچه هم دست شما امانته 

پس تا میتونی امانت دار خوبی باش ک میدونم هستی 

طبیعیه کم بیاری 

خسته شی 

ولی اجازه نده افکار منفی وجودتو بگیره 

اگر کسی رو داری ک میتونی ازشون حتی واسه چتد ساعت کمک بگیری اینکارو بکن که بتونی واسه خودت وقت بزاری 

یا ساعاتی رو با همسرت هماهنگ کن بچه داری کنه 

یا به هر نحوی حتی شده یک ساعت واسه خودت اختصاص بده و کاری ک دوست داری انجام بده

و حتما درمان روحی خودت هم پیگیر باش و ولش نکن

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
نه دیگه اختیار بچه هامون با خداست درد و زجر بکشن

خدا به قلب و زندگیت آرامش بده 

و به جگرگوشه تون و خودتون سلامتی و صبر بده ❤🌸🌸

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم روحیه ام نابوده ولی دیدگاه شما بیشتر داره اذیتت میکنه تا روحیه ات

هر وقت تجربیات منو داشتین میتونین اون زمان این حرفو بزنید کاملا قبول میکنم

وقتی 4سال کامل زندانی خونه بودی حسرت یه مهمونی ساده باشی یعنی چی

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

میدونی مشکل چیه مدل خونه و زندگی کردن و تغذیه ها ما خودمون یه خونه شخصی ساز دوطبقه حیاط دار داشتیم ...

ما خونمون ۳۶۰ متره .دو طرف حیاط داره .تو حیاط میره ولی اگه بخوام همش با دلش راه بیام باید ۲۴ ساعت تو کوچه ولو باشم .فرهنگ این دوره و همسایه ها مث قدیم نیست که همش تو کوچه باشی یا همش بچت خونه بقیه باشه .اصلا اینکه با بچه همش باشم هم اذیتم میکنه دلم میخواد برای خودم هم وقت داشته باشم یکم.

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
هر وقت تجربیات منو داشتین میتونین اون زمان این حرفو بزنید کاملا قبول میکنم وقتی 4سال کامل زندانی خو ...

به خاطر بچه ات تو خونه هستی همیشه؟

همین ک خودت راضی هستی یعنی مادر خیلی خوبی بودی  چون بزرگترین قاضی وجدان خود ادمه  وقتی خ ...

پدر و مادرم کنارم پیر شدن

2تا خانواده درگیرن

زندگی نرمال ندارم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

خدا به قلب و زندگیت آرامش بده  و به جگرگوشه تون و خودتون سلامتی و صبر بده ❤🌸🌸

ممنون گلم دیگه چیزی ازم نمونده یه مرده متحرک

مثل ربات زندگیم رو میچرخونم❤

میدونی مشکل چیه مدل خونه و زندگی کردن و تغذیه ها ما خودمون یه خونه شخصی ساز دوطبقه حیاط دار داشتیم ...

ب شدت موافقم با شما 

بچه ها موندن تو یه چهاردیواری 

اکثر مادرا هم حوصله شلوغ کردن و کثیف کاری بچه رو ندارن اجازه نمیدن بچه بچگی کنه 

توقعشون از بچه یه موجود اروم و مودب و حرف گوش کنه 

در حالی ک بچه با بازی شخصیتش شکل میگیره

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
پدر و مادرم کنارم پیر شدن 2تا خانواده درگیرن زندگی نرمال ندارم

الهی خدا یه راه گره گشا جلو پات بذاره

من مادرم بیماری وحشتناک اعصاب دارن و میفهمم چی میگی.

نه دیگه اختیار بچه هامون با خداست درد و زجر بکشن

من کامنتارو نخوندم،بچت اوتیسم داره؟اگه آره که هرچی بگی حق داری،حق داری از خدا شکایت کنی،حق داری به عدالت و مهربونیش شک کنی،حق داری از همه چیز و همه کس بدت بیاد،از زندگی سیر بشی،به درو دیوار و عالم و آدم فحش بدی،خیلی خوب وقشنگه که بهت بگم قوی باش روحیتو حفظ کن بجنگ مادر خوبی باش،ولی توهم یه آدمی،کم میاری پناه میخوای دلت میخواد درکت کنن،همه ی اینا درسته وتو کاملا حق داری شاکی باشی ‌

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

به خاطر بچه ات تو خونه هستی همیشه؟

4سال زندانی بودم کامل

همش حسرت بله بخاطر بچم

پامو میزاشتم بیرون جیغ میزد گریه میکرد

ما خونمون ۳۶۰ متره .دو طرف حیاط داره .تو حیاط میره ولی اگه بخوام همش با دلش راه بیام باید ۲۴ ساعت تو ...

درسته عزیزم بچه با هم بازی بچه بیشتر براش خوش میگذره هم حوصله دارن هم فکرشون مثل همه 

اگه ما بازی کنیم زود خسته میشیم ، ما قرار میزاریم بچه هامونو میبریم با خواهر و برادرم از صبح بازی میکنن حتی وقت نمیکنن غذا بخورن نون خالی میخورن 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الهی خدا یه راه گره گشا جلو پات بذاره من مادرم بیماری وحشتناک اعصاب دارن و میفهمم چی میگی.

3سال تمام شبها تو تاریکی زندگی کردیم 3سال تمام

با چراغ قوه

درسته عزیزم بچه با هم بازی بچه بیشتر براش خوش میگذره هم حوصله دارن هم فکرشون مثل همه  اگه ما ب ...

ما چون خیلی الان تو فشار مالی هستیم خودم خیلی کم حوصله هستم .ایشالا همه بچه ها شاد باشن

پدر و مادرم کنارم پیر شدن 2تا خانواده درگیرن زندگی نرمال ندارم

حق داری میفهمم 

واقعا درکت میکنم 

بهت هم حق میدم کم بیاری 

خودتو تخلیه کن 

احساساتت رو سرکوب نکن 

هرکاری میتونی واسه دل خودت بکن هرچقدر کوچیک حتی 

اما کم نیار 

قوی باش 

مطمئن باش جواب این زحمتا رو میگیری