2777
2789
من کامنتارو نخوندم،بچت اوتیسم داره؟اگه آره که هرچی بگی حق داری،حق داری از خدا شکایت کنی،حق داری به ع ...

ممنونم گلم بالاخره یکی دردم رو فهمید 😭

اگه از سختیهام بگم زار میزنید برام چی کضیدم تو این سالها

طوری که یه شب سجده کردم گفتم خدایا کاضکه منو سگ می افریدی ولی مادر نه

کاش منو پست ترین موجود دنیا می افریدی ولی انسان نه که بچمو اینجوری ببینم و ذره ذره اب بشم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

هدف خدا فقط بهشته؟  جوی و رود شهد و عسل و شیر حوری برای مردا قلمانهای زیبا برای زنها و همش ر ...

عزیزم نا امید نباش، هزاران مورد مثل شما هست توی دنیا، بلاخره یروزی هممون میمیریم، سعی کن شرایطی رو که برای بچت بهتره فراهم کنی، همسایه خواهرم بچش اوتیسم داشت از همین طریق مهاجرت کرد برای درمان، البته که کشورهای پیشرفته شرایط بهتری برای چنین افرادی فراهم میکنن و این باعث میشه راحت تر بگذره و بچه و هم والدین بهتر آموزش ببینن، امیدوارم روحیت خوب بشه و شادی به زندگیت بیاد عزیزم. 

میدونم مشکلت بزرگه ولی یچیزی بگم، پدر من بابای مریضی داشت، اکسیزوف نی داشت مادرش هم زود مرد، تکدفرزند بود و به سختی درس خوند، وضعیت پدرش خیلی بد بود، نمیشه کامل توضیح داد، الانم چند ساله فوت شدن، حالا تک پسرش یعنی برادرم زندگیشونو جهنم کرده، اول اعتیاد بعد ازدواج با کسی که بهش خیانت کرد دختره، بعدش طلاق، الانم رفتارهاش خطرناکه، باور میکنی جرات نمیکنیم وقتی داداشم هست بریم خونشون؟ روزی دهبار زنگ میزنم ببینم نکشته باشتشون، نمیدونیم مواد میزنه یا شده مثل پدر بزرگم. الانم یمماهه رفته دبی، باور کن آرزوم اینه سالم شه و درست زندگی کنه ولی برنگرده، خیلی اذیتمون کرد، من جرات نمیکنم وقتی هست یساعت بچمو بذارم پیش مادرم. بایام پیر شده مامانم همش گریه میکنه، بخدا میگم کاشکی مشکل پسر شمارو داشت ولی اینجوری نبود، خیلی سخته، 

اینارو تاحالا برای کسی نگفتم، ولی اینجا گفتم که شمارو از خودکشی پشیمون کنم که بدونی مشکلات آدما زیاده، تو هر وضعیتی هستی نباید خودتو ببازی چون بازهم بدترش وجود داره، موفق باشی عزیزم، گل پسرتو ببوس

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما چون خیلی الان تو فشار مالی هستیم خودم خیلی کم حوصله هستم .ایشالا همه بچه ها شاد باشن

ان شآءالله خیلی زود مشکلتون حل بشه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
حق داری میفهمم  واقعا درکت میکنم  بهت هم حق میدم کم بیاری  خودتو تخلیه کن  ا ...

خدا منو نمیبینه وگرنه جواب اشکهای 7ساله ام رو میداد، زجه ها و اشکهام رو میدید

به این نتیجه رسیدم وجود نداره

اونوقت بچه دختر عموم که خودشو شوهرش و مادرش و پدرش کلا به دین اعتقادی ندارن و قران روهم قبول ندارن

بچش تیزهوشه همسن پسر منه ولی رفت کلاس چهارم

قد بلند و زیبا و کاملا سالم و تپلی

اونوقت بچه من با خون دل شکمش رو سیر میکنم غذا نمیخوره کمبود وزن داره

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

عزیزم نا امید نباش، هزاران مورد مثل شما هست توی دنیا، بلاخره یروزی هممون میمیریم، سعی کن شرایطی رو ک ...

خواهر منم یه پسر داره که دائم دارن میگن کاش فلج بشه تو خونه بیفته... از ته دل باباش نفرینش میکنه

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
خواهر منم یه پسر داره که دائم دارن میگن کاش فلج بشه تو خونه بیفته... از ته دل باباش نفرینش میکنه

خواهرم همیشه میگه اگه همه برن سفره دلشون رو باز کنن و مشکلاتشون رو تعریف کنن، آخرش هر کسی مشکل خودشو برمیداره و برمیگرده .از بس مشکلات بقیه بزرگ و سخته

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
عزیزم نا امید نباش، هزاران مورد مثل شما هست توی دنیا، بلاخره یروزی هممون میمیریم، سعی کن شرایطی رو ک ...

کاش میشد ای کاش...

هر شب میگم کاش صبح رو هیچوقت نبینم از اینکه زنده ام دارم عذاب میکشم

ممنون گلم دیگه چیزی ازم نمونده یه مرده متحرک مثل ربات زندگیم رو میچرخونم❤

نگو اینطوری دلم میگیره

ان شآءالله به بهترین شکل ممکن مشکلتون حل بشه و شاد باشین و سلامت

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من خیلی خوب درک میکنم چون برادر مادرم هم شبیه برادر شماست 

همیشه توهم طوطئه داره ۲بار ازدواج کرده جدا شده

الان یه بچه داره یه مدت میخواست بچشو از مادرش جدا کنه 

میره پشت سر خانوادش دروغ های خیلی بدی میگه 

میگه مادرم فلان کاره بوده 

همش هم دروغ 

مادر بززگم انقد گریه میکرد 

میگفت کاش معتاد بود میرفت کارتون خواب میشد میگفتیم معتاده ولی نمیرفت ابرمون رو ببره 

کاش معلول بود 

کاش اوتیسم داشت 

اما هرکس تو زندگی به یه مشکلی درگیره 

امیدوارم خدا مشکل همه رو حل کنه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
خدا منو نمیبینه وگرنه جواب اشکهای 7ساله ام رو میداد، زجه ها و اشکهام رو میدید به این نتیجه رسیدم وج ...

خدا ک وجود داره تو این شک نکن 

ولی خدا هیجا به ما قولی

و تضمینی نداده ک قراره زندگیمون چجوری چیده بشه 

بخوام مثال بزنم مثلا واقعه عاشورا رو در نظر بگیر 

چه سختی ها و مصیبت هایی در طی  یک روز اتفاق افتاد 

حضرت زینب ک به چشم کشته شدن تک تک عزیزانش رو دید از بززگ تا کوچیک 

بنظرت خدا نمیتونست قاتلین و دشمن هاشون رو درجاس سنگ کنه ؟؟ یا کاری کنه ک امام حسین پیروز بشه ؟؟ 

حضرت زینب نمیتونست کفر بگه ؟ بگه تو چه خدایی هستی ک گذاشتی نوه پیامبر اینجوری شهید شه ؟؟ 

ولی همه اینا دلیل و علت داشت 

حالا ماها تک تکمون تو زندگی مشکلاتی داریم ک بقیه ازش بیخبرن واسه بعضیا مث شما خیلی سخته 

واسه بعضیا راحت تره 

اما هیچ ادمی آسوده نیست 

توکل کن به خدا 

مطمئن باش حکمتی داره علتی داره 

تحت هیچ شرایطی ارتباطت رو با بزرگترین منشا حیات هستی قطع نکن چون کلید همه چی دست خودشه 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
اقایون عمل وازکتومی انجام بده نترسن نمیمیرن از حال و حولشون هم چیزی کم نمیشه

جان عزیزت مراقب بچت باش بیشتر از مادرای دیگه باید مراقب باشی.

والا بجه من انقدر اذیت میکنه تا الان شاید ۵۰ بار دکتر پوست بردمش ی سری لکه داره ک نمیره.گاهی واقعا خسته میشم ولی نفسم بنده ب نفساش.توهم حق داری خسته بشی ولی ی مادری باید صبور باشی باید قوی باشی انتخاب دیگه نداری.میدونم خیلی مشکلات داری عین بقیه اقشار جامعه ولی بچت بچشم امتحان الهی نگاه کن .اومدیم وکامل خوب شد‌ الهی بحق خوده خدا.اکر رسیدن ب ارزو نوبتی باشه نوبت من برا بچت و خودت

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
ممنونم گلم بالاخره یکی دردم رو فهمید 😭 اگه از سختیهام بگم زار میزنید برام چی کضیدم تو این سالها ط ...

بمیرم واسه دلت میدونم خیلی سخته تو بستگانمون داریم همچین شرایطی دیدم از نزدیک،خدا به دلت آرامش بده عزیزم نمیدونم واقعا حکمت این چیزا چیه اصلا حکمتی داره یا نه نمیتونم بفهمم،فقط میتونم واسه آرامش دلت دعا کنم😔🙏

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من خیلی خوب درک میکنم چون برادر مادرم هم شبیه برادر شماست  همیشه توهم طوطئه داره ۲بار ازدواج ک ...

ممنونم عزیزم، بخدا توی پیجش پستایی میذاره آبرو بر، من از گوشی مادرشوهرم مخفیانه آنفالوش کردم ولی بلاخره بقیه دارن پیجشو، دیگه بیخیال شدم. بلاخره هر کسی اطرافش ازین جورادما هست، ماهم یکی، میدونی بدیش چیه؟ مثلا اونایی سندروم داون یا اوتیسم دارن یا معلولن قابل کنترل ترن، مظلومترن، ولی مثل داداش من خطرناکن، همه نوع موادی میزنه، توهم میاد سراغش، یکی همین مدلی تو شهر اطرافمون بود طرف پنج تای بچشو کشته بود خودشم کشته بود، بخدا از فکر مامان و بابام وقتی خونه باشه خواب به چشمام نمیاد، تا حالا دهبار وسایل خونه شکسته، کلی پول هدر داده، با همسایه ها در افتاده، 

بابای من آدمیه که اکثرا میشناسنش، و خیییلی قبولش دارن، چون با سختی خودشو بالا کشیده و فوق العاده محترمه. هیچکس باورش نمیشه این پسرشه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵