2777
2789
اختیار و حق انتخاب اونم داری؟به جای این افکار برای خودت اگه میتونی زمان بذار .منم دلم میخواد به خودم ...

زمان مشکل بچمو درمان میکنه؟ 

زمان بدم که برم بهشت اخرش 😆

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

خداوند چقدر مهربونه به بچه های بیگناه و مظلوم و پاک درد و عذاب و زجر میده برای امتحان والدین😑😐 او ...

منم اینا رو شنیدم و خوندم .خدا رو که ندیدیم باهاش حرف بزنیم و جواب سوالارو خودش بده

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما مرده دروغ گفته 😅

کارشناسهای نی نی سایت گفتن حتما عملش رو درست وحسابی انجام ندادن وگرنه امکان نداره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نه ایشالله خدا هر دومون رو مرگ میده راحت میشیم یا هم خودمو میکشم هم بچمو نمیزارم بی مادر بمونه

بجای کشتن خودت و بچت و کفر گفتن 

برو دکتر ک حال روحت بهتر باشه 

سخته با بچه اوتیسم سروکله زدن 

میفهمم چقد تو روحیت تاثیر منفی میزاره بعلاوه مشکلات دیگه ای که همه باهاش درگیرن 

ولی با این روش نمیتونی حتی مادر خوبی باشی 

اون بچه هم همه پشت و پناهش شمایی و پدرش 

اول سعی کن حال خودت رو خوب کنی 

بعد میتونی مادر بهتری هم واسه بچت باشی 

مستند کسایی ک بچه های معلول یا اوتیسم دارن رو ببین 

که چقد مادراشون با حوصله بهشون درس یاد میدن 

هنر یاد میدن 

کم نیار ... 

زنا اگه بخوان قدرتشون از صد تا مرد هم بیشتره 

کافیه ک بخوای

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
اختیار و حق انتخاب اونم داری؟به جای این افکار برای خودت اگه میتونی زمان بذار .منم دلم میخواد به خودم ...

نه دیگه اختیار بچه هامون با خداست درد و زجر بکشن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

بجای کشتن خودت و بچت و کفر گفتن  برو دکتر ک حال روحت بهتر باشه  سخته با بچه اوتیسم سروکل ...

5ساله تحت نظرم 5تا متخصص رفتم

عذاب وجدان هم ندارم چون مادر نمونه ای برای بچم بودمو هستم، هیچی براش کم نزاشتم و نمیزارم از جون ، وجود زیبایی خودمم گذشتم 

عزیزم من فکرمیکنم من وتو افسردگی داریم.منم از وقتی بچم ب دنیا اومد و ازبس شوهرم باهام نبود .ن محبتی ...

شوهر همراه نصف سختی رو حل میکنه 

بجای کشتن خودت و بچت و کفر گفتن  برو دکتر ک حال روحت بهتر باشه  سخته با بچه اوتیسم سروکل ...

اتفاقا دقیقا منم حزو همین زنهام که میگی

تو کلنیک مادر نمونه بودم از صبر و تحمل

ولی شما و امثال شما فقط فیلمو میبینید ظاهر رو میبینین از درون ما مادرها خبر ندارین چقدر خسته و داغونیم

اکثره وقتا دوس دارم خودمو بکشم.اینا افسردگیه نیس؟

افسردگی و اورژانس روانپزشکی .میل و اقدام به خودکشی اورژانس حساب میشه در روانپزشکی 

زمان بذار که روحیه ات بهتر بشه 

فایده اش چیه؟ بهتر بشه ولی التیام پیدا نمیکنه درست نمیشه

من خودم روحیه ام نابوده ولی دیدگاه شما بیشتر داره اذیتت میکنه تا روحیه ات

میدونی مشکل چیه مدل خونه و زندگی کردن و تغذیه ها

ما خودمون یه خونه شخصی ساز دوطبقه حیاط دار داشتیم عموم طبقه پایین ما بالا با پسرعموها و دخترعموها و داداش و خواهرم مدام درحال بازی یا تو کوچه یا حیاط یا پله یا خونه بودیم فقط موقع نهار و شام مامان و بابا رو میدیدیم شب هم از فرط خستگی رو زمین پخش میشدیم 

الان بچه ها تفریح ندارن هم بازی ندارن ، تغذبه درستی هم ندارن ما خودمونم شکر خدا اعصاب نداریم بعد میگیم بچه ام فلانه و ... در حالیکه بچه باید بازی کنه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم