خداپدرومادزهاروحفظ کنه ونگهدار بجه هاباشه بااین که عاشق خواهرزاده وبرادر زاده هام هستم ازاین که خودن ...
منم عاشق بچه های بقیه بودم ولی این کجا و آن کجا
عشق به بچه خودت یه چیز عجیب و وصف نشدنی هست.یه تیکه از قلبته که دست و ما درآورده راه میره . ولی خب شیطنت هاشون و عصبانی شدن مادر هم هست در کنار خوشی ها
[QUOTE=340584274]چرا الان همه بچه ها پیش فعال می شن؟[/QUOTE یک عاملش مصرف مکمل های بیش از اندازه توبارداری ویکی دیگش زایمان زودرس یعنی همون سزارین انتخابیه...
من چون کمال گراهستم دوست داشتم بچه ام به بهترین نحوتربیت بشه که باتوجه به شرایطم این رودرخودم نمی بی ...
هر زمان آمادگی دیدی اقدام کن .واقعا آمادگی میخواد . امشب دست کرده تو کیفم خودکارم رو برداشت گفتم نه مامان من لازم دارم.اشک میریخت دو ساعت که من لازم میخوام.فکر کرده بود لازم یه وسیله ای خوراکی چیزی هست که من دارم تو کیفم
من اصلا برای خودم وقت ندارم. یعنی حتی کارای خونه هم نمیتونم با آرامش انجام بدم .وقتی خوابه هم که بیه ...
امثال مادرهایی مثل من ببینید چی میکشیم
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*