2777
2789
عنوان

چحوری مشتری جذب کنم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 39 پست
چاره ای پیدا کردی🥲

نه میخوام پولامو جمع کنم تبلیغات بدم..دیگه خسته شدم از بس التماس کردم فالو کنید...مجازی خیلی مهمه. البته کار من شمعسازیه ولی به هر حال مشتری برای تمام کارها از مجازی پیشرفت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجای مشهد من برای ترمیم بعدا میخوام تازه 7ماهه رفتم اما راضی نبودم از کارش خط خط نیست نمونه میذار ...

صیاد شیرازی ام عزیزم بهم درخواست میدی بفرستم برات؟

نه چند تا سالن رفتم صحبت کردم شماره دادم اما خبری نشد 

پیج زدی ببین کاری که میخوام انجام بدم و میگم شاید جواب گرفتی ازش میخوام پیجم و ببرم بالا بعد حتی اگه مشتری ام نداشتم برم از صبح تا شب بشینم تو سالن واسه کارای دیگه مشتری میاد بشینم قانعش کنم کلاسام تموم بشه اینکارو میکنم

پیج زدی ببین کاری که میخوام انجام بدم و میگم شاید جواب گرفتی ازش میخوام پیجم و ببرم بالا بعد حتی اگه ...

بله زدم دو هزار تایی فالوور دارم ولی خبری نیست دیوار آگهی میکنم حتی ۷۰۰ و ۵۰۰ نمیان اما رایگان بود میومدن ،،،بازار این کار اشباع شده و هر کی از چند سال زودتر شروع کرده الان شناخته شده و کسی به جدیدا اعتماد نداره

شاید که خدا اینجوری خواسته