2777
2789

سلام بچه ها من یکشنبه رفتم دکتر که جواب غربالگریمو نشون بدم اونم گفت همه چی خوبه و دوهفته دیگه این ازمایش و بده .گفت این ازمایش غربالگری دومه

حالا سوال من اینه اگه این غربالگری دوم پس چرا سونو ننوشت برام 

همش میگم نکنه جواب ازمایش بد بوده که این از و نوشته

Free bhcg

Ve3

Afp

Inhibin a

کسی میدونه اینا چیه؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای غربالگری سندرم داون هست؛ اصلا نگران نباشید؛ 

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
نگران نباش دکتر منم موقع بارداریم برام دومی رو هم نوشت در صورتی که هیچکدوم قبلی ها هم مشکلی نداشت ..

نه عزیزم میدونم که غربالگری دوم برا همه میندیسن اما من میگن پس چرا سونو ننوشت برام

چون برای غربالگری دوم  اول آزمایش خون میدی تو هفته ۱۵ بعد تو هفته ۱۸ تا ۲۲ میری سونو

اهان من فکر کردم مثل اولی باید جفتشو باهم بدم

البته آز خون و برای من تو هفته ۱۵نوشته نمیدونم تا چند هفته میشه ولی جوابش حدود ده روز طول میکشه&nbs ...

برا منم گفته تو هفته 15 بدم