2777
2789
عنوان

یعنی مشکل از منه؟

94 بازدید | 12 پست

دوستان من از خودم تعریف نمیکنم خیلی شیطون هستم اما خجالتی ام و حتی خیلی ام پایه هستم اما گنارکسایی که احساس میکنم امن هستن برام..ما تو محیط کارمون دخترایی داریم ک خب پارتی میرن و مشروب میخورن و تا ۲.۳ شب بیرون میمونن و هیچ بارم به من پیشنهاد بیرون یا حتی جای سالمم که باشه ندادن. من مشکلی با این قضیه ندارم ها چون خودمم دوس ندارم برم و ه بارفک میکنن من اصلااا پایه نیستم در صپرتی ک با همکار جماعت نمیتونم..با ینکه همکارامم اکثرا هم سن من هستن یا ۷.۸ سال بزرگتر...امشبم عروسی دعوت بودیم اخر شب خواستن برن سفره خونه من گفتم نمیتونم بیام چون تماس گرفتم بیان دنبالم اونپقت یکی ازهمکارامون گفت خدایا شکرت:///// و واقعا هم ناراحت شدم....خواسنم یکم درد و دل کنم..من واقعا شبیه اونا نیستم و دلمم نمیخواد رفتامد کنم چون کناراونا خودم نیستم:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین بهت معلومه مادر و پدرت برات کم نزاشتن  اصلا ب حرف اونا اهمیت نده و نمیخواد بخاطر اونا خو ...

شما لطف دارین عزیزم..ولی هربار ی جورایی منو خارج از جمع و اکیپشون میدونن..میگم با این قضیه مشکلی ندارم ولی..اینکه اصلا همرنگ اونا نیستم انگار اذیت کنندست،

نه مشکل از تو نیست  مشکل از همکارای شماست که نمیتونه تفاوت عقیده هارو درک کنه  و ناراحتم ...

اخه وقتی گفتم نمیتونم بیام گفت خدایا شکرت اصن انگار داشتم بغض میکردم از این رفتار....

اخه وقتی گفتم نمیتونم بیام گفت خدایا شکرت اصن انگار داشتم بغض میکردم از این رفتار....

چرا بغض کنی 

ببین عزیزم اونا اونجورین 

توام این مدلی 

نه تو میتونی بگی خدایا شکرت که با اینا نرفتم چون اونا طرز فکرشون اینه و نه اونا میتونن این حرفو بزنن

حالا میبینی گفته نشون دهنده شخصیت خودشه و اینچیزا رو منو تو نمیتونیم یادشون بدیم 

تو سعی کن ارامشتو حفظ کنی و یا اینکه همونجا رک جوابشونو بدی 

نه اینکه جوگیر شی و نصحیت طور حرف بزنی 

بگو خوشم نمیاد بیام تمام

شما لطف دارین عزیزم..ولی هربار ی جورایی منو خارج از جمع و اکیپشون میدونن..میگم با این قضیه مشکلی ندا ...

اصلا اینجوری ب خودت احساس گناه و عذاب وجدان نده گلم تو پدر و مادر داری بودی و پدر و مادر بالاسرت هست اونا ک میبینی پدر و مادرشون کوتاهی کردن تو تربیتشون و وقت گزاشتن براشون پسرا همچین دختری مثل تو رو برای یک عمر زندگی انتخاب میکنن 

من اصلا با اونا موذبم..اونا صرفا همکار منن...همین

خب اونام همین حس متقابل دارن برا همینم گفته خدارو شکز 

دیگه ناراحتی نداره درسته بی ادب بوده اما بهتر 

اینکه به شما پیشنهاد بیرون هم نمیدن خیلی مشخصه که اوکی نیستن با حضور شما 

اصلا اینجوری ب خودت احساس گناه و عذاب وجدان نده گلم تو پدر و مادر داری بودی و پدر و مادر بالاسرت هست ...

قربونت عزیزدلم..♥️امشالله همینطور باشه..اونا همشون دوس پسردارن هی شب میرن خونه هم،ولی من اصن دریغ از اینکه یخوام با ی پسر حتی چت کنم ..

قربونت عزیزدلم..♥️امشالله همینطور باشه..اونا همشون دوس پسردارن هی شب میرن خونه هم،ولی من اصن دریغ از ...

افرین عزیزم بهترین کارو میکنی اونا بعد تو زندگیشون ب مشکل بر میخورن تهدیدای دوسپراشون و باج گرفتن های پسرا ازشون و ...

سعی کن همینجوری پاک و فرشته بمونی خدا یکی مثل خودت رو میزاره سر راهت گلم