2777
2789

خانواده شوهرم نمیزارن زندگی کنیم 😔 لعنت بهشون زندگیمونو خراب کردن همش شوهرمو پر میکنن ازم جدا بشه جلو خودم چند بار به شوهرم گفته دست رو هر دختری بزاری برات میگیرم 😔 شوهرم تک پسره خیلی وابسته به خانوادشه، یه مدت قطع ارتباط کرده بودیم همش خانوادش بهش زنگ میزدن میکشوندنش سمت خودشون ، خیلی دلم گرفته …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر خاله زنکو میشه تحمل کردا ولی پدرشوهر نوبره که ننم یکیشو دارم برابری میکنه با ۳ تا مادرشوهرو ۴ تا خواهر شوهر از پدر شوهرم شانس نیاوردیم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
چرا آخه

چون از اول راضی به ازدواج ما نبود ، با اینکه همیشه باهاشون خوب بودم خوب رفتار کردم باهاشون مثل یه خدمتکار بهشون سرویس دادم ولی همش سنگ انداختن جلو پامون تو هر زمینه ای دخالت کردن ، به شوهرم میگه برو طلا و پولایی که به زنت دادیو بیار بده به من خونه می‌خرم برات ماشینتو عوض می‌کنم هر دختریو بخای برات میگیرم 😔

اگر بچه نداری و اخلاقش درست نشد حتا یک درصد امید به پیشرفت باشه ادامه بدین در غیر این صورت بای👋👋👋 ...

هیچ پشتوانه ای ندارم … نمی‌دونم چیکار کنم هر سازی زدن رقصیدم  

مادر شوهر خاله زنکو میشه تحمل کردا ولی پدرشوهر نوبره که ننم یکیشو دارم برابری میکنه با ۳ تا مادرشوهر ...

زندگیمون خیلی خوب بود خیلی با هم خوش بودیم ولی نمیزارن زندگی کنیم  خسته شدم دیگه  شوهرم چون تک پسره خیلی وابسته خانوادشه  پدرش حاضره همه کار کنه تا جدا بشیم چرا چون من سلیقش نبودم از اول زندگیمون اذیتمون کرد و سنگ انداخت جلو پامون حتی تو خواستگاری ، خدا نگذره ازشون 

زندگیت بکن  محبت کن  به زندگیت بچسب  حواست باشه  نترس  همسر منم یک دون ...

بخدا دیگه خسته شدم 😭😭 من خیلی شوهرمو زندگیمو دوس دارم بخدا همه کار کردم واسشون کادو خریدم محبت کردم بهترین غذاهارو گذاشتم جلوشون احترام گذاشتم از گل کمتر نگفتم نمی‌دونم چرا اینقدر اذیتمون میکنن  همش شوهرمو پر میکنن