2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ میگن عزیزم من پزشک هستم و کار زیبایی انجام میدم هیچ ژل لیبل داری این قیمت نیست

عزیزم میتونی یکم راهنماییم کنی .آخه من واقعا لازم دارم که انجام بدم میتونی یه آماری بهم بدی که چی به چی هست

دروغ میگن عزیزم من پزشک هستم و کار زیبایی انجام میدم هیچ ژل لیبل داری این قیمت نیست

من کرجم میخوام یه جای مناسب که قیمتاشم مناسب و صد البته که موادشونم اصل باشه برم ولی نمی شناسم.

من کرجم میخوام یه جای مناسب که قیمتاشم مناسب و صد البته که موادشونم اصل باشه برم ولی نمی شناسم.

عزیزم زیاد هست برندهای ژل

ولی ژلی که مجوز داشته باشه دیگه با دستمزد اینا کمتر از هر سی سی ۲۸۰۰۰۰۰ در نمیاد

من زدم سی سی 700 خدارو شکر خوب بود

عوارض این ژل ها هم آنی ممکنه باشه هم در طول زمان

عزیزم این ژل ها اصلا تاییدیه وزارت بهداشت رو نداره و مشخص نیست کجا پر میشه و موادش نا مرغوب و نا خالص هست

به خاطر سلامتی خودتون استفاده نکنین دیگه تصمیمش با خودتون هست

واسه چه قسمتی میخواین؟

من یکسال و خورده ایی که زایمان کردم اصلا شبها خواب نداشتم و روزا هم خیلی کم خوابیدم بشدت پوستم خراب شده برا خط خنده چون صورتم خیلی لاغر شده و برا گونه و بوتاکس پیشونی و خط اخم خیلی نیاز دارم.