2777
2789
عنوان

تیزهوشان نهم به دهم. ویژژژ🧞‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 37 پست
میگم استعداد تحصیلی ک مربوط ب کتابه هیچی استعداد تحلیلی ها رو چیکار کنم؟ آخه همه کلاس میرن براش.... ...

ببین پسر من درسی اش را خیلی خوب داده بود 

استعداد تحلیلی اش هم خوب بود 

دفترچه های ازمونهای سالهای قبل را با زمان میزد 

البته قبلش کلی کتاب کار کرد 

تو یوتیوب فیلمهای اموزش  استعداد تحلیلی زیاده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین پسر من درسی اش را خیلی خوب داده بود  استعداد تحلیلی اش هم خوب بود  دفترچه های ازمون ...

هعیییی....خدا کمکم کنه چون تنها راه نجاتم همینه ک تیزهوشان قبول شم

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚
هعیییی....خدا کمکم کنه چون تنها راه نجاتم همینه ک تیزهوشان قبول شم

خیلی هم خوبی نبستا 

حالا پسرم فردا امتحان شیمی داره همه شب بیداره 

تو کلاس شون معدل زیر نوزده ندارند 

البته ریاضی رشته اش هست

خیلی هم خوبی نبستا  حالا پسرم فردا امتحان شیمی داره همه شب بیداره  تو کلاس شون معدل زیر ...

چرا خیلی خوبه

وقتی دبیرستان مدرسه آدم تیزهوشان باشه رتبه خیلی خوبی میاره دانشگاه رشته عالی میره

همه اونایی ک پزشکی قبول شدن سمپاد بودن

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚
از این لحاظ بله ولی بدان واقعا باید تلاش کنی دور همه چیز یک خط قرمز بکشی 

🥲💔😭

به عنوان یه تیزهوشانی بهت میگم.. 

اول اینکه از 31استان اصلا راضی نبودم دوستامم همینطور!!! 

اگه میخوای قبول بشی حتما حتما باید هوش فرا زمینی رو داشته باشی!! 

اگه خیلی باهوشی و ریاضیت  خوبه و بچه درسخونی اسمارتیز هم پیشنهاد میشه ولی خودم زیاد دوس نداشتمش

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

نهم نیستم ولی تیزهوشان میخوندم 

۲ هفته مونده بود به آزمون شروع کردم کتاب هوش کمپلکس خوندم و کتاب ۹ تیپ×۹الگو .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

به عنوان یه تیزهوشانی بهت میگم..  اول اینکه از 31استان اصلا راضی نبودم دوستامم همینطور!!!  ...

ميگما 

تو از کی شروع کردی ب خوندن؟ 

بعد اینکه  کتاب هوش کمپلکس خوبه بگیرم؟ + هوش فرازمینی ک میگی؟

بعد اینکه من دارم میرم نهم ینی در حال حاضر هشتمم... بتونم از تابستون امسال شروع کنم ب خوندن میرسم؟

ميگما  تو از کی شروع کردی ب خوندن؟  بعد اینکه  کتاب هوش کمپلکس خوبه بگیرم؟ + هوش فر ...

ببین من ورودی هفتم بودم

من از تابستون پنجم مثل چی میخوندم یعنی الان زمان مناسبیه برات اما به شرط اینکه واقعا بخونی... 

حقیقتش من کمپلکس و زیاد تستاشو نزدم با فرا زمینی بیشتر حال میکردم.. 

بیزحمت برای موفقیتمم یه 10 تا صلوات بفرست

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

عزیزم رو‌جملاتت کار کن  اکثر قبولی رشته های تاپ تیزهوشانی ها بودند که همشون

عزیزم واقعیته 

من از دانشجو پزشکی سوال کردم از هر ۱۰ نفر رتبه برتر ۸ نفر سمپاد درس خوندن 

تک و توک میتونستی نمونه و غیرانتفاعی پیدا کنی 

بعدم در مرحله آخر دولتی 

ببین من ورودی هفتم بودم من از تابستون پنجم مثل چی میخوندم یعنی الان زمان مناسبیه برات اما به شرط ای ...

ممنون عزیزم... تولدتم پیش پیش مبارک🌱