اختالیزا مدیر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 304 عنوان تیزهوشان نهم به دهم. ویژژژ🧞♂️ | مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 37 پست دوزتان سلاممیگم برا تیزهوشان نهم به دهم چه کتابایی تهیه کنم؟شرایط کلاس رفتن ندارمبعد اینکه باید کتابای درسی هفتم هشتم نهم هم بخونم؟اینم بگم که من تازه دارم وارد نهم میشم و قراره از تابستون امسال شروع کنم به خوندن...دیر نیست؟ مجهولم در میانِ این مفهومها ..🪐 نـگـآر❤️🩹 ISFP🌚 1403/03/06 | 22:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا۱۳۴۵ عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3711 میگم استعداد تحصیلی ک مربوط ب کتابه هیچی استعداد تحلیلی ها رو چیکار کنم؟ آخه همه کلاس میرن براش.... ... ببین پسر من درسی اش را خیلی خوب داده بود استعداد تحلیلی اش هم خوب بود دفترچه های ازمونهای سالهای قبل را با زمان میزد البته قبلش کلی کتاب کار کرد تو یوتیوب فیلمهای اموزش استعداد تحلیلی زیاده
اختالیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 304 ببین پسر من درسی اش را خیلی خوب داده بود استعداد تحلیلی اش هم خوب بود دفترچه های ازمون ... هعیییی....خدا کمکم کنه چون تنها راه نجاتم همینه ک تیزهوشان قبول شم مجهولم در میانِ این مفهومها ..🪐 نـگـآر❤️🩹 ISFP🌚
زهرا۱۳۴۵ عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3711 هعیییی....خدا کمکم کنه چون تنها راه نجاتم همینه ک تیزهوشان قبول شم خیلی هم خوبی نبستا حالا پسرم فردا امتحان شیمی داره همه شب بیداره تو کلاس شون معدل زیر نوزده ندارند البته ریاضی رشته اش هست
اختالیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 304 خیلی هم خوبی نبستا حالا پسرم فردا امتحان شیمی داره همه شب بیداره تو کلاس شون معدل زیر ... چرا خیلی خوبهوقتی دبیرستان مدرسه آدم تیزهوشان باشه رتبه خیلی خوبی میاره دانشگاه رشته عالی میرههمه اونایی ک پزشکی قبول شدن سمپاد بودن مجهولم در میانِ این مفهومها ..🪐 نـگـآر❤️🩹 ISFP🌚
زهرا۱۳۴۵ عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3711 چرا خیلی خوبه وقتی دبیرستان مدرسه آدم تیزهوشان باشه رتبه خیلی خوبی میاره دانشگاه رشته عالی میره هم ... از این لحاظ بله ولی بدان واقعا باید تلاش کنی دور همه چیز یک خط قرمز بکشی
اختالیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 304 از این لحاظ بله ولی بدان واقعا باید تلاش کنی دور همه چیز یک خط قرمز بکشی 🥲💔😭 مجهولم در میانِ این مفهومها ..🪐 نـگـآر❤️🩹 ISFP🌚
anam1386 عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 5383 به عنوان یه تیزهوشانی بهت میگم.. اول اینکه از 31استان اصلا راضی نبودم دوستامم همینطور!!! اگه میخوای قبول بشی حتما حتما باید هوش فرا زمینی رو داشته باشی!! اگه خیلی باهوشی و ریاضیت خوبه و بچه درسخونی اسمارتیز هم پیشنهاد میشه ولی خودم زیاد دوس نداشتمش فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿 ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19369 نهم نیستم ولی تیزهوشان میخوندم ۲ هفته مونده بود به آزمون شروع کردم کتاب هوش کمپلکس خوندم و کتاب ۹ تیپ×۹الگو . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
اختالیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 304 به عنوان یه تیزهوشانی بهت میگم.. اول اینکه از 31استان اصلا راضی نبودم دوستامم همینطور!!! ... ميگما تو از کی شروع کردی ب خوندن؟ بعد اینکه کتاب هوش کمپلکس خوبه بگیرم؟ + هوش فرازمینی ک میگی؟بعد اینکه من دارم میرم نهم ینی در حال حاضر هشتمم... بتونم از تابستون امسال شروع کنم ب خوندن میرسم؟ مجهولم در میانِ این مفهومها ..🪐 نـگـآر❤️🩹 ISFP🌚
لبخند_ژوکوند عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 4283 چرا خیلی خوبه وقتی دبیرستان مدرسه آدم تیزهوشان باشه رتبه خیلی خوبی میاره دانشگاه رشته عالی میره هم ... عزیزم روجملاتت کار کن اکثر قبولی رشته های تاپ تیزهوشانی ها بودند که همشون
anam1386 عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 5383 ميگما تو از کی شروع کردی ب خوندن؟ بعد اینکه کتاب هوش کمپلکس خوبه بگیرم؟ + هوش فر ... ببین من ورودی هفتم بودممن از تابستون پنجم مثل چی میخوندم یعنی الان زمان مناسبیه برات اما به شرط اینکه واقعا بخونی... حقیقتش من کمپلکس و زیاد تستاشو نزدم با فرا زمینی بیشتر حال میکردم.. بیزحمت برای موفقیتمم یه 10 تا صلوات بفرست فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿 ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468
اختالیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 304 عزیزم روجملاتت کار کن اکثر قبولی رشته های تاپ تیزهوشانی ها بودند که همشون عزیزم واقعیته من از دانشجو پزشکی سوال کردم از هر ۱۰ نفر رتبه برتر ۸ نفر سمپاد درس خوندن تک و توک میتونستی نمونه و غیرانتفاعی پیدا کنی بعدم در مرحله آخر دولتی مجهولم در میانِ این مفهومها ..🪐 نـگـآر❤️🩹 ISFP🌚
اختالیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 304 ببین من ورودی هفتم بودم من از تابستون پنجم مثل چی میخوندم یعنی الان زمان مناسبیه برات اما به شرط ای ... ممنون عزیزم... تولدتم پیش پیش مبارک🌱 مجهولم در میانِ این مفهومها ..🪐 نـگـآر❤️🩹 ISFP🌚